1/10 Onsdag - Första dagen

På mitt nya jobb var det idag. Vi var 2 st nya som börjar samtidigt, jag som administrativ assistent och en tjej som administrativ samordnare. Jag kommer jobba åt 2 rektorer och hon åt den 3:e.

Kansliet har precis flyttat in i nya lokaler så det är fortfarande flyttkartonger  överallt. Skrivbord var på plats och en provisorisk stol, ska göras en gemensam beställning av prylar som behövs så småning om och då ingår nya stolar i den beställningen.

Något som var på plats och bara för mig att koppla in var min "Mousetrapper", inga problem alls när jag sa att jag behöver ett sådan hjälpmedel. Jätteskönt, nu kan jag ha min privata HEMMA istället för på jobbet som jag haft de senaste 2 åren...

Jag och samordnaren har fått lagom med introduktion av den assistenten som fortfarande är på plats. Ska plocka ordning lite pärmar osv, så jag får ordning på en gång. Har haft fullt sjå att lära mig hitta i lokalerna, vi är inte många, men delar lokalerna med 2 andra enheter så det är några korridorer att kryssa runt i ;-). Hittar i alla fall till mitt rum, matsalen, kopieringsrummet och toaletten - nu ska jag bara lära mig alla namn ;-)

Var rätt mosig när jag kom hem och det spöregnade så Oktawia fick vila idag. Mocka hade jag hunnit gjort i morse eftersom jag klev upp som vanligt, men började en timme senare än vad jag gjort tidigare. Var faktiskt skönt att ha det gjort nu när jag kom hem från jobbet. Bara att fixa mat och vatten.

Kunde ägna mig en stund istället åt att gosa med Prickans bebisar - de blir 3 veckor på fredag och nu börjar de busa i lådan. Dessutom börjar de också bli helt bedårande söta *suck*



Ett par veckor till och lådan kommer inte räcka till, utan kattungarna kommer fara runt "överallt".


Vid 20-snåret tog jag in 2 st träskmonster, upp med blöta täcken och hoppas att de är torra tills i morgon bitti. Täckena hade hållit torrt i alla fall, dock var Oktawia lite kall om ryggen så hon fick ett kombitäcke på sig nu till natten.  I övrigt så var kusarna bara intresserade av mat ;-)

Så nu är det dags att varva ner en stund och sedan gå och knoppa. En som inte har några problem med att slappa - det är gamle Måns det ;-)

Han ligger på sin favoritplats och det är knappt han lämnar den för att äta eller gå på toa...




Men sätter jag mig i soffan och tittar på TV en stund så kommer han snart komma. Ligga i mattes knä är näst bästa favoritplats att sova på ;-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0