13/10 Måndag - Trött

Ibland kan man ju fundera på om man mist förståndet eller tappat det någonstans.... :-O Vad var det sista jag skulle göra i går kväll. Jo, softa en stund framför TV - kl var 21.30 och jag tänkte bara sitta en liten stund eftersom det egentligen var dags att gå och lägga sig.

Vad gör man då... jo - frågar maken om han inte har några bra film vi kunde kolla på - jag menar 21:30 en söndag kväll - hur knäpp får man vara!!!

Naturligtvis fiskar han fram en film jag inte sett och dessutom visade det sig att den var så spännande att jag satt käpprätt upp i soffan med en puls som blev högre än vad den ska vara en söndag kväll. Shooter hette filmen - och kl 23:45 var filmen slut och jag kunde hämta andan!

Inte alls svårt att räkna ut hur trött jag var i morse. Maken kom med kaffe 5.30 då hade jag stängt av klockan i sömnen. 5.40 släpade jag mig ur sängen och in i duschen. Konstigt nog så vaknade jag till då och kunde hålla mig rätt alert hela dagen på jobbet. Men när jag kom hem - jisses, då gick musten ur mig totalt.

Maken fixade maten medans jag släpade mig ut stallet för att mocka och fixa mat till kusarna. Det gick i slowmotion och jag hade svårt att få kroppen att lyda.

Pållan fick vila idag och jag själv har legat utslag i soffan HELA kvällen och glott på mer film :-). Sist det hände så var jag sjuk ;-)

Har nu varit ute och plockat in kusarna och maken var behjälplig ifall jag skulle somna stående ;-). Kusarna vill in och ha mat så de kom självmant.

Orkade i alla fall gosa med kissungarna en stund. Nu får man glänta på dörren till sadelkammaren rätt försiktigt. De far runt som små tussar över golvet :-)

Nu hade de dock sovit en stund och de var lite loja. Alltså kunde jag passa på att ta kort på ett par av dem - den tredje var alldeles för pigg.


Den svarta killen är nog en liten "funderare"


Och så var han lite trött



Den randiga tjejen vill busa



Till sist kunde jag slita mig och nu ska jag nog förpassa mig till sängen så jag är piggare i morgon ;-)

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Den lilla svarte blir ju söööötare för varje dag - jag dååånar snart :)

2008-10-13 @ 22:32:18
Postat av: Lizzie

Ja du, han är äckligt gullig ;-)

2008-10-14 @ 08:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0