16/10 Torsdag - Kurs

På fm idag var jag på kurs i Personec, ett system där man lägger in sin sjukdom, semester, övertid m.m. Jag kan lägga in mitt eget i självservice, men kommer även ha tittbehörighet för min enhet. Ska kunna assistera mina chefer i detta system helt enkelt. Inte så svårt system, utan det är mest att lära sig vad alla förkortningar står för. Är ju "lönefolk-språk", men det kommer nog att gå bra.

Jobb på em och sedan hem med bussen som vanligt. Eftersom Oktawia har tappsko idag och det var geggigt som tusan i hagen så fick hon vila. Funkar inte att släpa ut henne på grusvägen, då hon blir så himla öm i sulan. Efter lite mat så fixade jag stall och hästmat. Gosade med kattungarna, men de var mest intresserade utav att springa runt på golvet ;-).

När jag var klar i stallet så försökte jag få maken att vi kunde städa idag, så det är klart till helgen. Men han orkade inte. Han kollade på TV halva natten, så jag hittade honom utslagen i soffan i morse - när hans buss gick typ. Så han försov sig... Ikväll ska han gå och lägga sig i vettig tid ;-)

Dock var jag lite städsugen - slängde en blick på mitt skrivbord... hm dags att göra något!




En timme senare så var alla papper sorterade/slängda och skrivbord och dator dammade!




Riktigt nöjd resultatet måste jag erkänna :-D

När jag var klar så ringde jag och pratade en sväng med min kompis Birgitta. Lite rapport om ett mail jag skickat angående min systerdotter.

Sedan var det bara kusarna kvar. Eftersom det är lagomt geggigt i hagen efter allt regn så ser man inte längre färgen på deras regntäcken. Kusarna var snyggt inpackade i lera... :-O

Lite borstning och pyssel med dem innan de fick sin kvällsmat. Kollade mail och surfade lite en stund, fick mail från den personen som numera äger Latorps Gård. Nu kanske det ÄNTLIGEN blir ordning reda på det stället :-). Hoppas kan man ju alltid ;-) Ridhuset där är ju trots allt det som jag har närmast till, så vi får se vad som händer.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0