20/10 Måndag - Grått, grått, grått

Det verkade som om Novembermörkret redan har kommit :-(. Totalt jämngrått hela dagen och det blev aldrig liksom riktigt ljust. På em så var jag och min kollega till Överskottscentralen och plockade ihop ett skrivbord till henne. Jag kollade lite på jalusiskåp, men hittade inget just nu. Dock hittade jag en hyfsad Kinnarsp kontorsstol så jag gick hämtade min make (som jobbar i huset brevid) och han gillade också stolen. Så den är nu reserverad åt oss :-).

Tog sedan min tjänstecykel och passade på att göra en visit hos cykelavdelningen när jag ändå på plats. Behövde lite service på den då styret var snett mm, Snabbt fick jag ett nytt styre, höjning av sadel och mer luft i bakhjulet. Det behövdes för FY vilken motvind jag hade tillbaka till kontoret :-O.

Bussen hem som vanligt, idag fick jag springa sista biten... mycket längre att gå till bussen på kvällen än vad det är på morgonen utav någon skum anledning...

Efter lite mat så gick jag ut och fixade stallet. När jag var klar så plockade jag in kusarna för det blåste totalt storm ute. Oktawia stod i ett hörn i hagen med huvudet mellan frambenen och såg ynklig ut. Pållarna tycker att stark blåst är jobbigt och de blir trötta av det. De fick alltså komma in ett par timmar tidigare än vanligt, men de verkade tycka det var rätt skönt.

Jag for sedan in till stan, for en sväng till ÖFK. En gammal ridskolekompis rider på måndag och jag brukar kunna ta hennes lektioner när hon inte kan. Så jag åkte in för att betala ett par lektioner jag ridit. Idag var det Tiger som Ylva skulle rida.

Dags för ridlektion!




När jag ändå var inne vid ÖFK, så passade jag på att gå och hälsa på kompisar som står i privatstallet. Alltid lika kul att träffa lite likasinnade typer som en själv - alltså hästtokiga människor *fniss*

Här är det Ikaros som får uppmärskamhet av matte Inger och polaren Nina




Idag hade jag också tur och fick tag på ridskoleläraren Åsa. Har ridit ett abonnemang förförra hösten och hade då Åsa som "ridskolefröken". Jag trivdes väldigt bra med henne och nu ville jag ha reda på om hon hade tid för privatlektioner. Det hade hon, så nästa onsdag har vi bokat in för en lektion. Hon kan dessutom komma till vårt närmaste ridhus så det blir perfekt.

Kollade lite på ridlektionen sedan var jag tvungen att åka hem för att hinna med att ta hand om mina egna kusar innan CSI började.
 
Jag innan jag släckte i stallet hann jag med att ta några bilder på Nalle :-). Nalle har en stor beundrare som gärna vill ha nya bilder varje dag på sötnosen - så håll till godo ;-)

Har ställt ut mammas gamla kattkorg, och den ÄLSKAR kattungarna :-)




Nalle spanar på sina syskon, men lämna korgen... NÄÄ...





Vill bara ligga och filosofera på en gammal stickning  ;-)




Godnatt!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Nalle kan man inte få nog av - så sant :)

2008-10-20 @ 22:54:30
Postat av: Lizzie

Så sant, så sant ;-)

2008-10-21 @ 07:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0