22/10 Onsdag

Idag tittade solen fram - vacket höstväder men väldigt blåsigt. Som vanligt här på Närkeslätten ;-). Vi åkte bil idag, maken och jag, eftersom jag skulle på anställningsintervju kl 16.00. Så behövde jag inte gå så himla mycket tidigare från jobbet för att hinna i tid. Jag har inte sagt något om att jag ska iväg på intervju, mer än till min kollega. Vill inte oroa mina chefer i onödan.

Tyvärr så hann jag inte läsa in mig så mycket som jag hade önskat innan intervjun, hade huvudet fullt av ett negativt besked som min systerdotter fick igår. Inte helt lätt att försöka få en otroligt naiv tonåring att förstå allvaret i det hela *suck*.

Men, men, jag laddade så gott jag kunde och var vid gott mod när jag infann vid Stadsbyggnashuset. Jag vill ju väldigt gärna ha jobb som adm samordnare. Min kollega är ju samordnare och arbetsuppgifter skiljer sig en del mot assistenjobbet.  Jag vill ha mer ansvar och den typen av kvalificerade administrativa uppgifter samordnarjobbet innebär.

Det var i alla fall 6 chefer som jag fick träffa och blev jag "manglad" i cirka en timme. Kluriga frågor ställdes och jag svarade efter bästa förmåga. Det är tufft med en anställningsintervju, man vill ju göra ett bra intryck och svara vettigt på frågor som ställs. Samtidigt är man så spänd och nervös att man knappt kan tänka klart ;-).

Var helt slut när jag kom ut från intervjun, tur att maken körde. Kände i alla fall att jag inte kunnat svara annorlunda än vad jag gjorde och nu är det som det är. Är jag inte rätt person för jobbet så är jag inte, tyvärr... men man kan hoppas :-)

Vi åkte hem direkt så pållarna fick sin em-mat, pustade en stund innan jag gick ut och fixade stallet. Rent mentalt var jag väldigt trött så idag fick Otkawia vila. Den damen kräver ju att jag är ordentligt mentalt närvarande vad jag än ska göra med henne. Om jag går ut på en promenad och är någon annanstans i mina tankar så hittar hon nåt bus ;-).

Gosade en stund med kissungarna och idag var jag utrustad med kamera ;-)

Här är Nalle på toa ;-)




Kissungarna är jätteduktiga att gå på lådan som tur är. Idag fick de burkmat för första gången. Mamma katt tyckte det var toppen och spann och spann och spann ;-). Kissungarna tyckte nog att det var lite suspekt mat, för det tog ett tag innan de vågade gå fram och provsmaka - sen dög det ;-)

Det är bra med skivan maken satt i dörrhållet. Hundarna kan inte springa rakt in, men det hindrar dem inte från att försöka komma åt kissungarna ändå - nyfikna värre ;-)



När jag var klar i stallet så var det bara att gå in och äta mat. Maken var precis klar med kvällsmaten - lax - bra tajming tyckte jag.

Däremot var det mindre kul att det var min tur att diska.... och jag hade dragit på det så diskbänken var full *harkel*. En timme senare så var det skinnande rent i köket i alla fall :-)

Pållarna blev intagna kl 21. Avsynade så de inte hade några skador mm och så fick de kvällsmaten och nattades.

Avslutade kvällen med att surfa lite, skickade ett mail till nya ägaren till Latorps Gård. Vi har haft mailkonversation under veckan, verkar vara en trevlig kvinna och jag ser fram emot att träffa henne :-). Har i alla fall koll nu på vart jag ska sätta in anläggningsavgift och vad det kostar.

Nu ska jag kolla på Vetenskapens värld och sedan blir det nattinatti.

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Nalle kan vara med varje dag - inte ett dugg störande och alla som sett honom på jobbet smälter som smör....

2008-10-22 @ 22:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0