30/10 Torsdag - Utmanad

Utmanad har jag alltså blivit  utav Pysseltrollet :-)
 
Jag ska berätta 7 saker om mig själv.

1. Är hästmänniska - gillar katter och hundar också, men hästar och hästhantering är det som är allra, allra roligast :-)
2. Är enormt envis
3. Är enormt målmedveten (hänger ihop med nr 2 på listan)
4. Är alldeles för impulsiv för mitt eget bästa
5. Är alldeles för naiv för mitt eget bästa, men där håller jag på och lär mig...
6. Är tidsoptimist och tycker dygnet har alldeles för få timmar
7. Tillbringar alldeles för mycket tid på Bukefalos ;-)

Utmaningen består av:

Länka den som utmanat dej
Berätta 7 saker om dej själv
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dom
Låt dom veta att du utmanat dom genom att lämna en kommentar på deras blogg

Så nu har jag gjort de 2 första delmomenten. Tyvärr så klarar jag inte moment nr 3, men här kommer de som jag lyckats utmana

IngelaH
Flossans kennel
Kfalejhobbyhästar
Sven

Jag är ny i bloggvärlden, så fler har jag inte hunnit att upptäcka. Har fullt upp med att skriva på min egen ;-). Och när man har två kusar att ta hand om varje dag så räcker liksom tiden inte till....

Förutom att försöka lyckas med utmaningen så har jag inte gjort så mycket idag efter jobbet. Efter mat m.m. så fixade jag stallet. Kl 20 plockade jag in 2 pållar som väldigt gärna ville in. Otkawia frös trots kombitäcket under regntäcket, så hon blev väldigt nöjd över att få komma in och få lite hö i sig. Det är riktigt trist skitväder ute. Blåser lite lätt nordanvind samtidigt som det regnar is *burr*. Idag blir det ingen ridtur... Hade med mig schäfrarna ute under tiden som jag fixade stallet - gissa hur snygga de var. De ligger just nu i hallen och suckar... vill inget hellre än att springa in och runt i hela huset - träskmonster som de är just nu... Det där med städning är bara att lägga ner. Maken har slängt in hallmattan i tvättmaskinen, för vilken gång i ordningen på 2 veckor vet jag inte, har tappat räkningen *suck*. Skulle faktiskt inte göra nåt om det blev kallt och snö. Det blir MYCKET trevligare när man bor på landet. Både ljusare och renare inomhus.

Den årstiden som vi möter nu är den värsta som hästägare. Finns ett talesätt...

Om man som hästägare överlever november - då klarar man vad som helst.

Och så är det... ;-)

Nu ska jag ut i blötan igen för att natta pållarna. Kissungarna ska ha sitt sista gos för kvällen ;-). Sedan ska jag kolla på Criminal minds innan jag däckar till sängs. Gud var skönt att det är fredag i morgon ;-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0