5/9 Fredag - En rolig dag

Mådde rätt bra i morse när klockan ringde 05:50 så jag pallrade mig iväg till jobbet. Idag hade jag inbokat ett möte med min chef och kände att det var rätt bra att det blev av.

Jag har ju haft plusjobb som assitent inom kommunen sedan oktober 2006, jobbet tar slut nu i oktober och vi hade att "avslutningssamtal". Trivs jättebra och efter att ha gått arbetslös i 2 år innan jag började på plusjobbet så var det precis vad jag behövde. Det tog ett tag innan hjärnan vaknade, kan man ju lugnt säga.

Min chef tycker att jag utvecklats positivt, från att inte kunna ta några initiativ alls tills att bli mitt vanliga jag och klara av att hålla många bollar i luften och samtidigt fixa stressen utan att bryta ihop och ändå vara glad och trevlig hela tiden. Behöver få lite mer struktur, men det kommer ;-)

Det är ju alltid trevligt att få veta att chefen är nöjd med ens insats, samtidigt som det är bra att få feedback på vad man ytterligare kan förbättra.

Det var en halvlugn dag på jobbet, som tur var för på em kände jag att jag egentligen inte är fullt frisk... då blev jag väldigt trött...

Maken och jag åkte till Willys för att handla lite förnödigheter till helgen, medan jag gick där och irrade runt bland allt folk, så ringer min mobil.

Hux flux har jag blivit kallad till en anställningsintervju *jippi, jippi, jippi* :-D, har ju sökt flera stycken av de administrativa tjänsterna som kommunen har ute. Har ju lite erfarenhet från kommunen nu och har ju högskolekompetens, men det beror ju så himla mycket på vilka andra som söker - konkurrensen om jobben är ju tuff. Så jag blev genast BRA mycket piggare och seglade på små rosa moln resten av em-kvällen ;-).

En annan rolig sak var att jag hade paket låg och väntade på posten - nu när hösten närmar sig så behöver man ju ekipera upp sig :-)

Det som kom var ett par bruna jeans, 2 st teglefärgade toppar, 2 st BH:ar (välbehövligt), mysbyxor åt både mig och maken. Och framför allt ett par pumps som jag blivit dödligt förälskade i :-)



Skorna är bara helt enkelt döläckra, ett par Hush puppies, svindyra, men utnyttjade ett rabatterbjudande så det blev 50 % rabatt på dem. Sitter som smäck och är ursköna :-D



Nu ska jag bara hålla skorna borta från vovvarnas tänder och makens tändstickor *harkel*

Hade också beställt ett nytt klättertorn till våra katter. Det gamla hade gjort sitt och var så uräckligt att maken eldade upp det med glädje.

Jag fick INTE ta några bilder under tiden som maken monterade ihop klättertornet... det var ganska otidigt språk som han använde... men till sist så var allting på plats och ihopskruvat :-)

Innan vi stoppade in det nya klätterträdet i kattrummet så hade jag utfört en storstädning där, skurat väggar och golv...

Visst blev klätterträdet bra?




Katterna blev GENAST nyfikna och började undersöka var det var vi ställt dit.



Eftersom jag var på så bra humör och kände mig pigg så bestämde jag mig för att tömköra Oktawia innan det blev mörkt. Hon hade totalt tokspel i hagen, gjorde skolor ovan mark o for runt som en tok, så hon behövde aktiveras ;-).

Tömkörningen gick bra efter att jag fått dra i mig lite Bricanyl så jag kunde andas... Oktawia var på bra humör och jobbade på jättefint, men mest imponerad blev jag över galoppen i vänster varv, den som hon haft så svårt för. Jobbade henne över galoppbommar och helt plötsligt så fick hon en HELT annan galopp, rund, mjuk, taktmässig - hur fin som helst. OCH hon orkade hålla den i 3 varv så det var inte bara ett par språng. Tidigare har hon ju haft ben åt alla håll så det är en enorm förbättring. Den lilla Damen var dyr idag *fniss*

Körde inte så långt eller hårt pass eftersom Oktawia fått lite ofrivillig vila nu när jag varit sjuk, men eftersom hon gick så fint så räckte det gått och väl.

Maken och jag agerade sedan djursjukvårdare, Lexi och Lillan hade lekt lite väl hårdhänt med varandra. Lexi behövde plåstras om lite då det gått hål på skinnet på ena frambenen. Och jisses vilken sjuk hund vi fick ;-). Hon vågade knappt titta på bandaget ;-)



Lexi blev rentvättad på benet, på med lite Streptocillinsalva och sedan fick hon en Penicillintabl också. Förhoppningsvis räcker det med bandaget så hon inte slickar på det lilla såret. Lillan hade ju inga sår, hon har ju skinn som en haj...

Nu är jag dock helt utpumpad och ska däcka i soffan en stund. Ska gå förbi och kolla in mina nya skor bara ;-). Hm, undrar om det inte är dags att skaffa en ny handväska också....

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Åh vad avunds jag blir på dina nya puppies - var hittar man sådana läckerheter??? Kisse blev avunds på klättermöbeln - behövs det så mycket fulprat när man sätter ihop ett sådant - huvaligen :)

Ha de - håller tummarna inför anställningsintervjun!!!

2008-09-05 @ 23:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0