15/4 Onsdag - Shopping

På fm idag så var jag iväg till Cityakademin och lyssnade på informationen om Validering. Bokade in en träff med studievägledare från Universitetet eftersom jag ska validera min gamla Vårddokumentationsutbildning. Får validera den till högskolepoäng - kanonbra! Ska även ta med intygen på hur mycket jag jobbat som läkarsekretare för att även validera det praktiska jobbet. Ska bli spännande och se vart det slutar :-). Tillbaka till jobbet och jobbade häcken av mig innan det var dags för nästa möte på em. Idag hade jag med mig min egen cykel för att kunna flänga fram och tillbaka snabbare än att hålla på och gå. Maken fick hämta mig vid SBH1 när jag slutade - bra då med egen cykel så jag inte behövde cykla tillbaka med en lånecykel.

Efter jobbet så får vi iväg för att shoppa lite kläder... Det blev ett par svarta nya jeans till maken - kan ju inte gå på ost och vinmässan på lördag i urblekta, trasiga jeans...  Jag hittade faktiskt en ritkigt snygg vårblus, får se om jag har den på 30-årsfesten på fredag eller om det blir till ost- och vinmässan på lördag. Och så fyllde vi på underklädesförrådet också. Det behövdes. När vi kom hem så rensade maken sin byrålåda och sängde en hel ICA-kasse med trasiga kallingar och strumpor! Han jobbar ju som svetsare... svetsloppor överalt!

Både jag och maken tycker det är mindre kul att handla kläder. Svårt att hitta något som stämmer med ens smak och så ska man hålla på och böka runt i en provhytt - med ett ljus som gör att man ser helt SJUK ut! Dessutom är jag övertygad om att speglarna lägger på minst 10 kg vikt också!

När vi väl var hemma så var både jag och maken helt slut efter handlingen. Laga mat var det ingen av oss som orkade - fick bli fil och müsli - går der det också. Jag käkade rätt ordentligt under dagen idag, så jag var faktiskt inte speciellt hungrig.

Pållan fick vila idag eftersom jag hade en del som jag skulle plocka med inna, vika tvätt, fixa lite post, lite telefonsamtal att ringa osv.

Under tiden som jag sysslade med lite småplock så laddade jag upp en film från gårdagens tömkörning. Jag är jättenöjd med hur bra det gick att jobba pållan. Nu ser det ut som vi är helt själva på banan, men det är alltså 2 ekipage till som håller på och tömkör, så det är liv och rörelse omkring oss. Jättebra miljöträning för lilla damen, hon blev lite spänd mellan varven men var ändå lydig. Jag tycker också att hon rörde sig mycket bättre på utebanan än inne i ridhuset, så helt klart spelar det roll på vilket underlag man befinner sig.

Tömkör i trav. Om ni hör någon som teaterviskar - så är det inte mig maken muttrar över.... utan någon annan... ;-) Han tänker högt när han blir upprörd *harkel*.

Pållarna har blivit intagna och nattade för kvällen. Nu ska jag ringa min kompis Pysseltrollet och så ska vi diskutera fredagskvällen :-).

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: minternet

Oj vad fint hon går nu! Både när du tömkör och när ni rider! Du ska verkligen vara stolt över din fina häst och över det enorma arbete du har lagt ner och lyckats med!!! :-) Jag är stolt över er! Snälla kan du inte komma till Lockenkil med pållan nån dag/kväll och miljöträna där? Så kan vi rida ihop och snacka lite "skit" ;-)

Jag ska förresten på Håkanträning i Täby på söndag morgon :-) Kram!

2009-04-16 @ 10:45:48
URL: http://minternet.blogg.se/
Postat av: Lizzie

Vad kul med Håkanträning :-). Blev lite energikick för dig att byta stall ;-).



Visst är hon fin min lilla pålla :-). Det är helt otroligt kul att hon börjar funka så himla bra! Självklart kan jag komma till Lockenkil någon kväll. Om det finns något stall jag kan lasta ifrån He he... Har förhoppning om att pållan ska funka fint att lasta efter den 17 maj ;-)

2009-04-16 @ 11:22:05
Postat av: minternet

Det går nog att lasta direkt från utrymmet som är innan man kommer in i själva ridhuset.... det är liksom "stallkänsla" där :-)

2009-04-16 @ 12:36:37
URL: http://minternet.blogg.se/
Postat av: Lizzie

Vilka kvällar är det fri ridning i ridhuset? Det funkar att lasta från ridhuset på ÖFK - så det borde väl gå vid Lockenkil också.

2009-04-16 @ 12:55:16
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0