13/2 Fredag - Avtackning m.m

Jag har ju under två veckors tid arbetat varannan dag på mitt gamla jobb och varannan dag på mitt nya jobb. Idag var det sista dagen som jag jobbade på mitt gamla jobb. Från och med måndag är jag på heltid på mitt nya jobb. Både roligt och sorgligt. Jättekul för jag får ett jätteroligt jobb, men samtidigt så är det lite vemodigt att sluta på mitt gamla jobb för det har varit himla kul det också, och framför allt roliga människor :-D. Thats life... finns ju kvar inom kommunen i alla fall ;-).

Eftersom det var planerat med avtackning av mig och gemensam fika på em, så har jag dagen till ära bakat morotskaka *mums*. Min favoritkaka, lätt att göra och lätt att ta med - dessutom vansinnigt gott :-).

Under dagen så hann jag med allt som behövde göras. Hade en hel del inkommande post och mail att ta itu med, men jag hann med utan att stressa allt för mycket. Känns bra att kunna sluta utan att ha nått gammalt som ligger kvar för någon annan att ta hand om.

Så här såg det i alla fall ut vid fikat på jobbet - det glada gänget på "öster" :-)



Och så tyckte absolut mina arbetskamrater att jag själv var tvungen att vara med på bild, så OK då ;-)



Jag fick en jättefin hortensia (på bordet) och kort från mina chefer och arbetkamrater. Och från mina assistentkollegor så fick jag ett presentkort på Panduro - kanonbra :-)

Blomman passar alldeles utmärkt hemma i mitt kontor - färgen på blommorna matchar min tapet ;-)



Och så bild på korten...



Blir nog ett besök på Panduro i morgon - vet i alla fall en sak som jag absolut ska köpa :-).

Sedan blev det till att säga hejdå till alla och så åkte jag iväg med min lilla packning - det var ju kallt som sjutton så blomman blev rejält inpackad. På vägen ut från stan så åkte vi förbi ÖKF och jag lämnade ifrån mig nycklar och låskort. Så nu är allt sådant avklarat.

Vi stannade till vid Willys på vägen hem och så shoppade vi lite mat till helgen. Vi hade tur och kom precis innan stora rusningen så vi var snabbt klara. Vi passade också på att svänga förbi kyrkan innan vi åkte hem och för att tända ljus på mammas och pappas gravar. Och kors i taket - det är någon som varit där och tänt under veckan - första gången på hela vintern! Helt otroligt att någon annan än vi har kunnat masa sig dit och tända! Ljusen brann på sista snutten så det var bara att byta ut ljusen.

Väl hemma var det bara för maken att börja elda i kaminerna. Inte allt för varmt i huset... typ 18 grader. Lite för svalt för att det ska kännas bekvämt, i alla fall när man varit ute i -10 gradig kyla som var under tiden som jag mockade i stallet. Efter en timmes slit i stallet så var det rätt skönt att komma in och maken fått upp värmen till 22 grader ;-). Tog in Oktawia vid 19-tiden så Sabina fick lite sällskap i stallet. Kollade av hästarna lite snabbt, det var liksom inte läge med något myspysrykt idag - alldeles för kallt. Dessutom var pållarna mest intresserade av sitt hö ;-).

Maken fixade sedan middag medan jag tog hand om disken *pust*, blev kycklingspett och wok - smakade bra och det var skönt med varm mat för jag var helt svinkall efter mitt besök i stallet...

Jag kan också meddela att mottagaren av Nalles specialare blev väldigt glad över överraskningen. Vad bestod då specialaren av.... Jo, ett litet miniscrappalbum på 8 x 10 cm, ett litet specialalbum som skickats till en av Nalles beundrare.

Nu kan jag släppa bilderna på "specialaren" ;-)

Framsidan...



Lite av innehållet...



Mera innehåll...



Fick SMS från mottagaren vid lunchtid... mottagaren blev jätteglad ;-). När jag kom hem så hade jag fått en mail, mottagaren av specialaren har ju en kisse... så Nalle har fått en ny beundrare... *fniss*

Kissen Judith



Och vad tycker lilla Nalle om uppvaktningen då? Eftersom han är "king of the house" så tar han det ju som en självklarhet och är som han brukar vara....

Nöjd med att få mycket uppmärksam och vara i centrum ;-)



Nu så ska jag sätta mig framför TV:n en stund och slappa innan det är dags att ge sig ut i kylan igen för att kvällsnatta pållarna. Så detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Förstår att Nalle pysmyser - det finns ju bara EN Nalle och det vet han om :)

2009-02-13 @ 21:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0