7/2 Lördag - Provridning och pyssel

Det hade snöat ytterligare under natten, så under tiden som jag väntade på att M & M skulle dyka upp för att hälsa på pållan, så sysslade jag med lite snöskottning *pust*. Astung blötsnö, fick slita med andra ord. Lika bra att försöka få bort lite snö för det hade kommit lite för mycket för att det bara skulle få ligga kvar och bli nertrampat. Då slutar det med att man till sist har bullig is över hela gården - inte kul.

M & M kom på utsatt tid. De tyckte jag har ett mysigt litet stall - självklart ;-). Oktawia uppförde sig faktiskt exemplariskt. I och för sig så brukar hon vara lugn i stallet, men man vet ju aldrig när det kommer främmande personer och ska pyssla iordning pållan. Oktawia verkade i alla fall tycka det var helt OK att ha två stycken som borstade på henne *fniss*.

Tjejerna fick provrida lite, bara upp och känna lite på damen, mycket mer kan man inte göra hemma hos oss eftersom jag inte har någon ridbana. Det fick bli lite skritt och trav på vår gata, vändplan och gården. Oktawia var urpigg första minutrarna och grannens hästar kom farandes, vilket Oktawia tyckte var lite spännande ;-). Dock så slappnade hon av nästan omgående när hon märkte att det inte skulle hända så mycket mer än att som vanligt vara hemma på gården ;-).

Båda tjejerna red en stund och det funkade faktiskt jättebra. Oktawia var helt lugn och avslappnad. Hittade inte på några busfasoner utan verkade hur nöjd som helst med båda två tjejerna. M & M tyckte damen var tillräckligt intressat för att testa rida en gång till och i ridhus för att känna på henne lite mer ordentligt. Jag tyckte båda M:orna verkade helt OK ryttare, och förstå att Oktawia inte är färdigt för någon tävling i nuläget men båda två tyckte att det absolut fanns något att bygga på. Så vi kom överens om att vi tar en tur till ridhuset nästa lördag och då även testar hur hon funkar med tränsbettet.

När tjejerna var klart och for hemåt så tog jag itu med mockning av boxarna. Oktawia var i hagen och Sabina inne, men det funkade bra. Först mockade jag Oktawias box och sedan fick Sabina vara i hennes box under hela dagen. Den boxen är ju rätt mycket större och även idag så tyckte Sabina att det var himla kul att rulla sig.

Men här ser hon mest förvånad ut ;-) Sabina i "jättebox"



När jag var klar med allt i stallet så fick båda pållarna lunchhö och jag gick själv in för att få nåt i magen. Maken var trött och låg på soffan ;-). Vi käkade lite, tittade på störtlopp på TV. Lite senare på em så åkte vi ut till Marieberg för jag behövde ha ha lite pryttlar från Panduro.

Det var rätt mycket folk ute i köpcentret, men jag skulle bara in på Panduro, maken gick till Game - naturligtvis ;-). Sedan var vi klara och vi for hemåt igen.

Det jag köpte på Panduro var lite tillbehör för att kunna börja med mina "Valentin-kort" :-)

Alla prylar på plats och bara att sätta igång med "klipp & klistra" ;-).



Några timmar senare :-O hade totalt glömt bort tiden... men rätt nöjd över resultatet ;-)



Blev rätt bra, eller hur?

Vid 19:30 var jag tvungen att röra på mig, men blir lite stel efter några timmars korttillverkning *fniss*. Gick ut i stallet och fixade iordning maten. Oktawia kom och ville in, Sabina förpassades till sin egen box och pållarna fick lite hö att tugga på.

Resten av kvällen har jag suttit framför TV:n och tittat igenom låtarna till Melodifestivalen. Blev inte direkt imponerad av låtarna, inte någon som jag tyckte var så där riktigt kanonbra. Röstningen orkade jag inte titta på utan hamnade här framför datorn istället ;-).

Men nu ska jag till TV:n igen och kolla på Brottskod försvunnen, det enda som är kvar sedan är att natta pållarna innan jag nattar mig själv ;-)

Mjau, mjau, hälsar Nalle ;-)



Godnatt för ikväll!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: nina

kanonfina kort du gör.....riktigt pysslig granne vi har:)va gullig han är kissen och vad stor han hunnit bli

/Nina

2009-02-09 @ 21:00:58
URL: http://www.brann.de
Postat av: Lizzie

Nalle växer så det knakar ;-). En riktig liten kelgris är han fortfarande.



Det kanske ska vara ett litet kort, kuvert ingår och 30 kr st kostar de :-).

2009-02-10 @ 07:27:19
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0