19/1 Måndag - Jobb, jobb, jobb

Rätt mycket att göra på jobbet idag och trött var jag så mycket kaffe gick det åt under dagen ;-).

Jobbet fortsatte när jag kom hem. Först fixa middag - för lagar sig inte själv - efter maten så blev det full fart ut till stallet. Det var idag ursegt att mocka - kroppen ville liksom inte lyda utan kändes seg som tuggummi... Förkylning på gång tro... hur mycket förkylt folk som helst runtomkring så det skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk lagom tills jag ska börja på nya jobbet.

Hur som helst, mockning är ju bra "tanketid" i alla fall, man rensar hjärnan rätt bra. Idag hade det varit bra om jag varit förbannad på någon eller nåt - då hade nog mockningen snabbt blivit avklarad *fniss*. Nu var det som det var och det fick ta sin tid. När jag var klar med stallet så funderade jag på om jag direkt skulle gå in och göra klart jobbet åt Gränsbrytning, men jag tog itu med lite snöskottning när jag ändå var ute. Kayo och Lexi for runt och busade som galningar i den lilla snö som hade kommit, under tiden rakade jag bort snölagret från uppfarten vid stallet och skottade av gårdsplanen. Det var typ 3 cm snö, men kommer det regn på detta så blir det blankis, inte kul alls. Dessutom tänkte jag fara väg med häst och trailer till ridhus i morgon och då har jag ingen lust att skotta. Det var i alla fall skönt att röra på sig och det var snabbt avklarat.

När jag kom in så hade maken precis diskat klart sin jättedisk ;-) och så förpassade han sig till soffan och TV:n. Jag satte mig framför datorn och jobbade ett par timmar åt Gränsbrytning.

Det var lite jobbigt att komma igång med jobbet. Nalle var nämligen först extremt kelsjuk och skulle ligga på mina händer. När han inte fick det så skulle han absolut leka med sladden till kameran om armbandsklocka *suck*.  Puttade undan Nalle flera gånger och till sist så plockade jag undan prylarna.

Nalle blev skitsur... ;-)



Tror ni kissen gav sig.... Näe....

Smyg, smyg, smyg - en liten ålande kisse skådade mitt norra öga när jag satt där och jobbade...

Nalle KAN bara inte låta bli min klocka ;-)



Till sist så tyckte han att matte var en riktigt tråkig typ som satt där och glodde på bildskärmen - han somnade mitt på mitt skrivbord och där ligger han fortfarande ;-). Lugnt en stund i alla fall.

Nu ska jag ut och plocka in mina pållar - är lite stel efter att ha suttit x antal timmar framför burken idag. Men vad gör man inte för brödfödan ;-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0