26/1 Måndag - Åter jobb

Maken är fortfarande sjuk, feber, ont i huvudet och ont i lederna. Skulle tro att det är influensan han åkt på. Jag tog mig till jobbet. Kände mig rätt pigg i går kväll, så jag tänkte att nu går det att köra på som vanligt.

Så var icke fallet....

Har haft att göra på jobbet, så långtråkigt har jag inte haft det ;-). Men jag tog en mugg kaffe på morgonen när jag kom till jobbet - sedan var jag och magen osams resten av dagen... Inte så att jag mådde illa eller så, utan bara lite allänt magknip - men det räcker. Dessutom så fort jag rörde på mig så blev jag helt slut och yr i huvudet. Borde med andra ord ha stannat hemma idag, men det var lite för sent påkommet.

När arbetsdagen var slut så var det med tunga steg jag släpade mig hemåt... maken låg helt utslagen i soffan när jag kom hem. Kände mig som om jag också befann mig i samma tillstånd egentligen. Hade i alla fall köpt med Alvedon hem som jag serverade honom direkt. Faktiskt så piggnade han till sig lite efter någon timme, så någon nytta gjorde de pillren i alla fall.

Jag lagade Sötpotatissoppa till middag, även om jag inte var så himla sugen på mat - energi behövdes. Tyvärr så blev jag inte mycket piggare och fixa stallet gick verkligen i "slow motion" idag.

Nåja, nu är det gjort i alla fall. Ska ta in pållarna om en stund. Fortfarande is på hela gårdsplanen *suck*. Ska nog köpa med lite tösalt hem i morgon annars kan man ju få vänta i evigheter innan isen är borta. Behöver verkigen få igång pållan igen så vi kommer någonstans med ridningen och jag kan komma igång att träna igen.

Nä, nu ska jag vila mig en stund innan jag ska släpa mig ut och plocka in pållarna. Sedan är det CSI NY - det får vi inte missa :-).

Nalle hälsar ;-) Han har kommit på att han kan ha "putsstund" på sin klätterpelare ;-)



Att han inte vill vara på skrivbordet kan ju också bero på att jag sitter och målar naglarna... luktar inte så gott i Nalles näsa ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0