9/1 Fredag - Arbetsveckan slut

Det var helt lagom att ha en 3 dgrs vecka efter att  ha varit ledig 15 dgr ;-). Så det var skönt att det var fredag idag. Efter jobbet så åkte maken och jag till Willys och handlade lite mat och där sprang vi på en av mina referenser. Vi har haft kontakt via mail och telefon, men vi har inte träffats IRL på jättelänge så det var jättekul. När jag fick min nya tjänst (som jag börjar 1/2) så ringde jag runt till mina referenser och talade om hur det gott, men denna person har jag inte fått tag på. Visst, jag har kunnat maila, men jag ville berätta den roliga nyheten personligen. Så h*n tyckte det var jättekul att jag fått jobbet naturligtvis. Och det var SÅ roligt att träffa personen i fråga, fyllde verkligen på mitt lager av positiv energi ;-).

Efter det att vi handlat klart så åkte vi till MCD - vi orkade inte laga mat idag. Passade på att shoppa några filmer i butiken mitt emot - så nu har vi ett litet filmlager som  vi kan plocka utav när det är dåligt på TV ;-).

På vägen hem så åkte vi som vanligt på fredagkväll, till kyrkogården och tände på mina föräldrar gravar. Nu är ju snön borta så det var trevligt att se lite lyktor lysa upp bland alla gravstenar.

Väl hemma så käkade vi vår MCD-mat och under tiden gick jag igenom dagens post. Nu har ju vårkatalogerna börjat droppa in och idag kom 2 stycken roliga kataloger :-)


Hööks och Jotex




Jättemycket trevliga saker fanns i båda katalogerna :-)

Efter att ha pustat en stund så var det dags att ta itu med mockning och fix av hästarnas mat. När jag skulle ta med mig hundarna ut så var det en liten dam som knappt kunde slita sig....

Nalle har börjat tuffa tills sig och tycker det är lite kul att leka med Lexi - på betryggande avstånd förstås ;-).



Nalle i min kontorsstol och Lexi på andra sidan ryggstödet, där hon står och "gruffar". Vet inte vem som hade roligaste, katten eller hunden ;-)

När jag väl tog i dörrhandtaget och började med att bära ut vattendunkarna så förstod Lexi vad klockan var slagen om hon skulle med ut. Och det ville hon ;-). Under tiden som jag mockade for Lexi och Kayo runt som små tettingar utanför stallet. Knappt man kan tro att Kayo är gammal tant - men hon leker så mycket hon själv känner att hon orkar med. Idag var det visst inga fel på krafterna ;-).

Eftersom det varit väldigt varmt idag så har ju det tinar rätt bra i stallet. Inga frysta kottar i boxarna idag med andra ord och det var lite mer att ösa ut på dygnhögen. Nytt spån behövdes även på idag, snart dags att åka iväg till sågen och fylla på spånförrådet. Har säckar kvar så det räcker ett par veckor till, men sedan behöver vi åka och hämta. Det var tvärslut på sågen i mellandagarna, hade tänkt åka och hämta då annars. Finns det inget nu heller så blir det till att åka iväg till hästsportbutiken och köpa färdigbalat spån - till ett helt annat pris förstås... ;-)

När jag var klar med stallet så satte jag mig och gick igenom filmer från gårdans longeringsjobb med Oktawia. Vad jag är glad åt min nya kamera :-).

Så för er som är intresserade finns det ett par snuttar från galoppjobbet igår :-)

Vänster galopp

Höger galopp

Nu ska jag och maken mysa i soffan och kolla på en av filmerna som han köpte. Blir antingen Hankock eller senaste Mumien.

Och just de ja, till Nalles fanclub ;-)

Mitt sällskap här vid datorn hälsar så gott ;-)



Det var allt för idag :-)

/Lizzie


Kommentarer
Postat av: minternet

Nä fyyy vilken besvikelse Hööks va :-(

2009-01-12 @ 09:16:50
URL: http://minternet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0