13/6 Lördag - Klassträff

På förmiddagen idag så kom makens föräldrar och hälsade på en sväng. De var hemskt nyfikna på nya diskmaskinen och vill komma och kolla på den ;-). Inte för att jag tycker det är så mycket att kolla in så, men de får gärna komma och hälsa på. Maken lyckades dessutom överraska mig rejält genom att plocka fram en smörgåstårna! Hur han fick hem den igår utan att jag märkte något - det är en gåta!!

Så det blev kaffe och smörgåstårta som tidig lunch idag ;-) Smakade gott gjorde den i alla fall :-).

Under tiden som vi fikade hade vi naturligtvis Nalle i köket. Helst så ville han ju ligga mitt på bordet och alla skulle klappa på honom ;-). Funkar ju inte så bra när man ska fika, så han fick finna sig att bli förpassad på golvet ;-)



Efter fikabesöket så åkte vi iväg till Eklunda stuteri och köpte spån. Hade helt slut på strö till pållarna och jag hade igår kollat med ägaren till Latorps gård om de var på plats, vilket de skulle vara enligt uppgift då. Men så hade det kommit annat emellan så det fanns ingen där som kunde sälja spån. Funkade ju lika bra att åka till Eklunda stuteriet, så jag fick hem mitt spån. När vi kom hem och hade lastat ur så fick maken släpa fram högtryckstvätten för vägen till Eklunda stuteriet var en blöt, nyskrapad grusväg. Bilen och trailern så ut som om de hade varit med i en match gyttjebrottning *fniss*.

Så under tiden som jag mockade och fixade stallet så såg maken till att bil och trailer befriades från leran ;-).

Jag kollade också av Oktawia, longerade henne lite lätt i hagen. Inga tydliga tecken på hälta, ingen förhöjd puls och hon såg fräsch ut när hon busade runt i hagen. Dock får hon ett par dagar med bara hagvila för säkerhetsskull.

När jag var klar med allt när det gällde stallet och pållarna så var det dags att göra iordning mig själv till den stundande klassträffen.

Vi skulle hem till en av våra gamla klasskamrater från 9:an och träffas nästan hela vår gamla klass. Jag blev upplockad strax efter kl 17 av Pysseltrollet och så for vi vidare till Kinkhyttan.

Det blev en jättetrevlig kväll och det var kul att träffa alla gamla klasskompisar. Det kom några som man inte sett sedan vi gick ut skolan - på något sätt så var alla sig rätt lika i alla fall.

Vi var hemma hos R och som tur var så hade han ett stort parytält som vi kunde sitta i. Vi hade rätt bra tur med vädret trots allt. Det duggade bara ett par gånger, men inget hällregn och det var inte så jättekallt heller.

Lite mingelbilder från klassträffen :-).









Vi hade en trevlig kväll med mycket prat, skratt och trubadurspel. Kom hem ursent... tror klockan var 3 eller något sådant när jag gick och la mig :-O. Alldeles för sent men så blir det ibland.

Det var allt för idag1

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0