17/6 Onsdag - Fullt ös

Idag har det varit fullt ös hela dagen. Det märks att folk snart ska gå på semester och helt plötsligt ska ha saker fixade INNAN semestern börjar. Inget nytt fenomen - tror det är ganska vanligt på de flesta arbetsplatser... Hur som helst så löste sig dagen genom att jag bokade om ett möte. Skulle egentligen iväg och träffa den personen som jag ska skriva ett PM tillsammans med, PM:et är till kursen e-Government och vi hade avsatt nästan hela dagen. Min kompanjon kunde också boka om så vi ska jobba med PM:et i morgon istället. Det är iofs kort dag, men vi jobbar väl på så långt vi hinner.

Maken hade någon aktivitet med jobbet, var till Skärmarboda och kollade på grottor, så han slutade lite tidigare. Förutsseende som jag varit så hade jag med mig cykeln idag. Hade bokat in tid hos frissan efter jobbet, så nu cyklade jag dit och maken kunde lugnt vara kvar hemma tills jag var klar hos frissa. Som visade sig vara försenad, så jag kom hem skitsent idag, typ 18.30. Tur att maken slutade tidigare så vovvarna fick komma ut :-).

Eftersom jag skulle iväg till min kompis C och lämna av Oriflamevaror innan hon lämnade sitt stall så hade jag inte tid att mocka m.m. innan jag skulle i väg. Fixade bara iordning betforen så den skulle  hinna bli klar. Jag hann också få ett telefonsamtal från Pysseltrollet innan jag skulle iväg med önskemål att låna min trailer för att köra fåren, inga problem och eftersom jag skulle åt det hållet så tog jag med den och lämnade av den till hennes make innan jag stressade vidare till C.

C är igång med sin nya pålle nu och det går bra, himla kul tycker jag och pållen är jättefin. Efter att ha lämnat av oriflamevaror och lite hästsnack så drog jag vidare hem för att ta hand om mina egna kusar.

Började med att försöka få över Sabina till Oktawias box så jag kunde mocka Sabinas box utan att hon stod ivägen. Det var lättare sagt än gjort. Den lilla damen har MYCKET ont och buttan verkar inte hjälpa ett dugg :-(. Hon tyckte det var en lättnad att komma in i Oktawias box så det blev mjuk under hovarna igen. Efter mockning av Sabinas box så var det ju samma procedur, men det var inte helt enkelt att få Sabina att lämna Oktawias box... men till sist så stapplade hon över till sin egen. Jag har idag kommit fram till ATG-kliniken och bokat tid åt Sabina på måndag. Svarar hon inte på butta-behandlingen över helgen så kommer hon få vandra vidare till hästhimlen och som det ser ut nu är risken väldigt stor att det är så det kommer bli :-(.

Men vad göra... hon har fått 4 fånganfall på ett år... och när det inte ens funkar att ha henne i en sjukhage UTAN gräs - då finns det inte så mycket mer att göra.

Problemet är ju att hitta ett nytt sällskap till Oktawia - kan ju bli väldigt bråttom liksom.... Min förra häst klarade av att vara själv när jag hade problem att hitta sällskap, men Oktawia kommer inte tycka det är ok... nackdelen med att bara ha plats för 2 pållar...

Maken har inte gett upp hoppet om Sabina - mirakel kan ske som han uttryckte det. Visst kan det, men jag har inga förhoppningar :-(.

Oktawia fick vila idag i alla fall. Ska rida lektion för ÅE i morgon - det ska bli kul! :-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: minternet

Du får låna Tammy om det krisar :-)

Men har du bete så det räcker?

Jag har ju inget hö till henne eftersom hon är skickad på bete över hela sommaren...

Du skulle ju kunna låna henne hela vintern egentligen..... problemet är bara den lilla boxen ;-)

2009-06-18 @ 08:32:43
Postat av: Lizzie

Har lite bete i "sommarhagen" eftersom mina pållar inte gått när något pga Sabinas fång. För övrigt så har jag 1 ton hö hemma som väl ska räcka över sommaren ;-).



Om Tammy går att ha uppbunden och det funkar för henne att så i "spilta" så får hon plats. Under sommaren så kan de ju ute dygnet runt så det handlar bara om att vara uppbunden den stund som Oktawia ska ridas/aktiveras.



Tyvärr så blir det nog svårt att ha henne här hela vintern eftersom boxen är liten... blir nog till att leta shettis.



Men Tammy är bra nödlösning så man slipper panikköpa en shettis...

2009-06-18 @ 16:12:20
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0