24/6 Onsdag - Sabina RIP

Nu har inte Sabina ont längre utan kan galoppera på de evigt gröna ägarna utan att ha ont i fossingarna och käka hur mycket gräs hon vill. Jag är övertygad om att hennes gamla kompis Låaså var den förste som tog emot henne.



På em idag fick alltså Sabina lämna jordelivet och sina smärtor. Det har varit en jobbig dag och man kan fundera över varför man egentligen skaffar sig djur när det är så himla jobbigt att ta bort dem.

Det kommer dröja länge innan jag inser att det inte är lilla Sabina det första man ser när man öppnar stalldörren till hagen. Hon stod ALLTID och väntade på mig där.

Det viktigaste är i alla fall att hon inte har ont längre, min smärta går väl över så småningom. Även om saknaden efter vissa individer aldrig försvinner :-(.

Mina levande pållar kräver ju sitt så det var full fart hemåt efter jobbet. Kl 16:30 kom hovis för att verka lilla Bianca.

Hovis fick ligga på knä för att kunne verka den lilla, men det gick jättebra att verka henne. Lilla tjejen var färdig på 10 min och stod stilla hela tiden och lyfte duktigt på fossingarna. Skönt, det räcker med att Oktawia har lite åsikter om det där med skoning... Efter hovisbesöket så fick pållarna gå över till sommarhagen och beta resten av kvällen. Oktawia behöver vänja sig vid det gräset innan vi kan öppna upp mellan hagarna.

Jag mockade och under tiden fixade maken middag. Sedan satt vi ute och käkade middag. Hur skönt som helst, äntligen sköna sommarkvällar :-).

Efter maten blev det diskussion huruvida vi skulle städa eller inte... vi hann ju inte klart i måndags och jag tyckte att det verkligen behövdes städas, det tyckte inte maken.... till sist så blev det städat i alla fall. Det var välbehövligt och skönt att få det gjort!

När städningen var klar så var klockan 20 och jag gick en runda i trädgården. Jätteskön kväll och mina smultron trivs nu när solen och värmen kommit ;-)



Dessutom har doftpionerna ÄNTLIGEN börjat blomma *längtat*. Detta är min absoluta favoritblomma :-)



Under kvällen så har vi haft ytterdörren öppen och Nalle var som spårlöst försvunnen :-O. Jag ropade och såg då att det rörde sig bland blommorna i en rabatt... Nalle har hittat en spännande "djungel" att utforska *fniss*



Klart man måste ha en trädgårdstiger när man bor som vi gör ;-).



Nu ska jag kolla lite på TV, pållarna får vara ute ett tag till eftersom det är så himla fint väder.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0