4/6 Torsdag - Kul besked

Förmiddagen idag gick åt till skolarbete. Först var jag iväg och träffade en kurskamrat som jag ska skriva ihop ett PM med. Efter lite diskussion om vad vårt PM ska handla om så förde jag fram en liten svag idé jag hade. Efter diskussionen så hade den lilla idén blivit lite mer konkretiserad och börjar få struktur på vad vi ska ha för syfte med PM:et. Det ska bli riktigt KUL att skriva PM :-). Efter träffen med min kurskamrat så for jag vidare till Universitet för att träffa enhetschefen för mitt ämne. Vi skulle diskutera min halvfärdiga C-uppsats, om jag kan använda det material jag har och slutföra, vad jag behöver komplettera med eller om jag ska byta inriktning helt.

Det var rätt skönt att komma upp till institutionen och så satt enhetschefen i ett rum med 2 andra lärare och jag gick fram och sa hej. Alla 3 kände direkt igen mig trots att det är 11 år sedan jag läste den första terminen i mitt ämne. Ha ha - har gjort djupa intryck hos vissa av lärarna om vi säger så *fniss*. Fast på ett bra sätt ;-).

Under diskussionen med enhetschefen så kom vi fram till att grundidén till min C-uppsats (som är 9 år gammal) inte alls är så tokig, behöver dock komplettera med en egen liten undersökning eftersom materialet min C-uppsats bygger på är lite gammalt. Men jag kan ändå ha inriktningen "Digitala klyftor" som jag tänkt från början. Sedan gick vi väg till en annan lärare för att hämta en rapport om just digitala klyftor som hon skrivit. Läraren visade sig vara en gammal kurskamrat till mig och det var jättekul att träffas.

Jag ska i alla fall registrera om mig på C-kursen, men bara vara med på delkursen för uppsatsen. Inget hindrar mig från att jobba med den redan i sommar, vilket jag tänkt. Fick namn på den personen som delar  ut handledare och namn på sekreteraren som har hand om omregistreringarna.

Kände mig hur peppad som helst när jag gick iväg från institutionen. Fick tag på sekreteraren och där fick jag ett mycket glädjande besked.

Hon satt precis och jobbade med min validering och skulle just ringa mig och fråga om en sak. Hon fick svar på en gång och jag fick besked om att de validerat klart min Kurs i vårddokumentation från -87.

Jag får kursen Vårddokumentation omräknat till 60 högskolepoäng - jippii!!! Motsvarar 1 år av utbildningen till medicinsk sekreterare på Universitetet. Blev jätteglad! Skulle jag mot förmodan läsa hälso och sjukvårdsadministration också så kan jag ta ut dubbla examen :-D.

Men framför allt så blev jag ännu mer peppad att göra klart min C-uppsats... här ska det skrivas :-)

Under em var det full rulle på jobbet och tiden försvann fort. Efter jobbet så blev det en färd upp på stan. Jag skulle iväg till min optiker för linskoll. Tyvärr så hade jag glömt bort att det var markandsafton... kom lite lätt försenad till optikern pga bilköer in mot city. Att vi hittade en parkeringsplats på stortorget var helt otroligt! Efter optikern så var det full fart hemåt.

Jag mockade och fixade stallet i raketfart och sedan in med lite ätbart för min del. Pållarna blev sedan intagna och Oktawia blev iordninggjort för ett ridpass på ÖFK. Det var M2 som skulle rida idag.

Kom iväg i hyfsat tid och på ÖFK mötte M2 och P  upp. Idag blev det ingen skrittur runt SM-banan för regnet hängde i luften och det var allmänt otrevligt ute.

Pållan var idag på lite bättre humör än i tisdags. Det kom ett par sparkar i vänster galopp, men höger galopp gick jättebra och det var inge tjafs alls. M2 tyckte att pållan stod emot lite, men det gick mycket bättre än i tisdags. Pållan uttråkad? Dags att hitta på lite andra övningar... Får fundera lite...

Var hemma igen vid 21-snåret och pållan blev ryktad och sedan serverades det kvällsmat. Var klar i stallet till 21.30.

Så nu är det bara att göra sig iordning för kvällen. I morgon bitti ska jag skjutsa in maken tidigt till jobbet för de ska åka iväg och fiska... tycker det verkar lite för kallt, men men - inget hindrar fisketokarna ;-).

Det var allt för idag :-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0