6/6 Lördag - Strömsholm

Idag var det nöjesresa inplanerad :-). Jag och kompisarna K och S hade resa till Strömsholmstävlingarna inplanerat. Vi blev två som åkte jag och K eftersom S drabbats av en dunderförkylning. Så hon mådde bäst av att vara hemma.

Jag fixade stall och hästar innan jag for inåt stan till kl 10.30 som jag bokat in med K. Jag kom fram på utsatt tid och vi for vidare mot Strömholms, men först gjorde vi ett stopp vid Maxi och köpte med lite förnödigheter :-).

Vi var framme till kl 12 och vi hann inte mer än in på tävlingsområdet och utställarna så började det regna! Vi var dock klädda för dåligt väder och utrustade med varsitt paraply och paraplyna fick vi ha uppe ungefär hela tiden fram till kl 15... Vi vandrade runt bland utställarna och spana in prylar som såldes och hittade en del att shoppa. Eftersom inträdet kostade 180 kr plus 40 kr i parkeringsavgift så ville man gärna göra lite fynd bland utställarna så det går ihop sig ;-). Fanns både intressanta saker och ointressanta saker. Hittade ett döläckert Schumacherträns som jag gärna velat ha... men men, någongång ska man väl ha råd... ;-) dock inte idag!

När vi tröttnat på att vandra runt bland utställarna så gick vi iväg till dressyrbanan och kollade på lite Grand Prix dressyr - det var trevligt :-)

Men jag var glad att det inte var jag som tävlade i regnvädret ;-)



Och så var det en ökad galopp



Vid 15-snåret blev det dags för lite mat, då var vi lite lätt frusna så det behövdes lite varm mat och vi köpte Tacogratäng i restaurangtältet, helt OK pris, 60 kr, och smakade bra.

Vi försökte sedan få tag i kaffe - vilket var lättare sagt än gjort! Slut i ett tält pga vattenbrist och i nästa tält fick jag en halv kopp och K ingenting för det var slut och de fick inte igång bryggaren. Nåja - bullarna vi köpt hemma slank ner i alla fall ;-).

Lite senare skulle vi kolla på finalen i Allsvenskan (hoppning), först dock toabesök och på vägen dit så fastnade vi hos Janne från Jannes Ridshop och diskuterade trailers och lite annat babbel så till den milda grad att vi nästan missade hela finalen :-O - så kan det gå när man står och har det trevligt *fniss*

Vi hann i alla fall se Peter Eriksson på Jaguar Mail inne på banan.



Det blev i alla fall Varbergs RK som tog guld. ÖFK hade gått vidare till finalen under fm första omgång, men väl i finalen blev det lite väl många rivningar och de slutade på en 5:e placering



När denna klassen var slut så var det dags att styra kosan hemåt. Roligare än så här blev det inte och någe mer shopping var inte intressant. Både jag och K hade köpt det vi ville ha så det var bara att styra kosan mot Örebro igen.

Släppte av K hemma vid 19-snåret och så for jag vidare hemåt. Även hemma måste det ha regnat rätt bra för det var stora vattenpölar på vår gata.

Maken låg och slappade i soffan när jag kom hem och vovvarna var också sega. Ännu segare var lilla Nalle som hälsade matte välkommen hem med en stor gäspning och sedan fortsatte att sova.

Nalle mitt i röran ;-)



Jag packade upp mina blöta kassar ur min proppfulla ryggsäck. En hel del burkar och flaskor hade det blivit och jag var glad över att jag hade med mig min ryggsäck. Lite lättare att bära än att ha allt i en hand. Räknade igenom min shopping och kom fram till att jag i alla fall tjänat in inträdet plus några kronor till ;-). Kyraboken kommer bli bra kvällslektyr ;-).



Nu ska jag i alla fall sätta mig i soffan och kolla på någon film som maken plockat fram - har beställt något roligt och spännande. Undrar om han kan tillgodose mina önskemål ;-). CSI börjar ju 21:30 om inte annat....

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer
Postat av: Karin

Säga vad man vill - men Nalle rules - i alla lägen!

2009-06-08 @ 21:49:53
Postat av: Lizzie

Kan bara hålla med ;-).

2009-06-08 @ 22:34:59
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0