20/3 Fredag - Äntligen helg

Så skönt att det äntligen är fredag :-). I morse så kändes det att man sovit lite för lite ett par nätter. Inte bra för mig att komma i säng för sent ;-). Kommer nog somna ovaggat ikväll *fniss*.

Det har varit fullt upp på jobbet. Har hållit på och satt prioritet på sommarjobbsansökningar - ungefär 1.300 ansökningar ha jag gått igenom denna veckan.... :-O Jag är glad att det inte är jag som ska plocka ut ungdomar till intervju....

Slutade 15.30 och maken och jag åkte till Rejmes för att köpa en minuskabel till bilen. Som enligt uppgift från killen på skroten, skulle kosta 200 kr. HA! säger jag bara! Vilket skämt! Den djävla kabeln kostar nästan 1600 kr!!! Alldeles för mycket pengar för att köpa och kolla IFALL det är det som är problemet med bilen. Maken ska skruva bort den gamla i helgen och kolla i vilket skick den är i. Är den totalt murken så måste vi ha en ny, men om det inte är något fel på den så blir det till att fortsätta felsökningen....

När vi var klara i stan så åkte vi förbi posten och löste ut mitt paket ifrån slöjddetaljer och när vi väl var hemma så hade jag rena julafton för varorna från Oriflame hade kommit också.

Tre paket att packa upp! Jag hade jättekul. Tyvärr så funkar det idag inte att lägga in bilder. Har nu försökt i 20 min, men Explorer hänger sig varje gång så nu ger jag upp. Får bli bilder någon annan dag.

Efter mat och genomgång av varorna och framför allt stämpelpaketet jag beställt från Slöjddetaljer så gick jag ut till stallet för att mocka. Så skönt att hinna ut nu och få klart stallet innan det blir mörkt.

Pållan får vila idag så pållarna fick vara kvar i hagen när jag sedan gick in. Huset är i stort behov av städning och det ska vi göra i helgen, men jag började i alla fall med mitt skrivbord. Hade massa papper att sortera undan och eftersom Nalle tror att skrivbordet är hans säng så var det en hel del med katthår att damma bort. Sedan så har jag tillbringat resten av kvällen med att surfa och så har jag pratat i telefon med några polare. Maken har suttit framför TV:n och spelat Resident Evil - av ljudet att döma så har det inte gått så bra ;-). Nu ska vi ialla  fal kolla på en film eller något av det som jag bandat under veckan.

Fast helst skulle jag vilja börja med att stämpla upp ett gäng kort, men det är ingen idé innan städningen. För mycket hår och damm som var runt ;-). Kliar i fingrarna gör det i alla fall ;-).

Nu blir det en skål med ostbågar och TV:n :-)

Ha en trevlig fredagkväll!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0