26/5 Tisdag - trött idag!

Jag gjorde ett misstag igår kväll... jag drack kaffe alldeles för sent.... jag blir helt speedad om jag dricker kaffe för sent och alltså så somnade jag alldeles för sent, någon gång framåt 2-snåret *suck*. Fan - att jag aldrig lär mig!! Jag har ju druckit kaffe i mer än halva mitt liv - så jag borde fatta vid det här laget hur min kropp funkar. Har ju dåligt minne tydligen.

Hur som helst, eftersom jag var pigg som en mört och låg och lästa halva natten, så straffade det sig idag. Har varit mer död än levande. Tur att det har varit fullt ös på jobbet,  så jag hållit mig vaken :-). Jag hade också med mig alla plantor jag grävt upp från min rensning i örtagården. 2 stora kartonger bar maken in åt mig på jobbet och så satte jag upp en lapp där jag skrev att det bara var att ta för sig. När jag gick hem så var det bara en planta kvar med oregano.... och det efterfrågas efter mer smultronplantor, citronmeliss, krysmynta m.m. Finns ju mer av dessa kryddor då de spridit sig kopiöst. Förhoppningsvis hinner jag rensa ytterligare under nästa helg :-).

Innan vi åkte hem så åkte vi ut en snabbis till Bauhaus, där fanns det skuggpasta till växthuset - så det ska målas på någon lämplig dag. Pratade också med en av parkkillarna och jag fick tipset om att det funkar alldeles utmärkt att tvätta växthuset med såpa. Om nu de gamla glasskivorna klarar av det - vi upptäckte idag att vissa av de gamla skivorna är rätt så sköra... så jag ska nog vara försiktig med mitt skurande ;-).

När vi åkte hem från Bauhaus så somnade jag sött i bilen... så trött var jag... ;-).

Har varit jättetrött nu under kvällen också, men jag funderar på om det ska bli åska. Det är oerhört tryckande luft ute och jag hade svårt att andas ordentligt när jag rörde mig ute. Mina luftrör funkar ju inte alltid som de ska...

Pållans motion bestod idag av ett pass longering. Oktawia var vrålpigg och det där med övergångar tyckte hon var totalt onödigt. I alla fall från trav till skritt. Hon tyckte att trav funkade alldeles utmärkt hela tiden ;-). Galoppjobbet över bommar gick rätt bra, behövde inte alls driva speciellt mycket. Tror hon tycker det är kul att galoppera över bommarna för hon gör det gärna ;-).

Efter longeringspasset så var både hon och jag rätt svettiga och knotten gjorde sig påminda! Skönt att de inte har hittat in i stallet i alla fall. I morgon hoppas jag att jag är piggare så jag orkar rida ;-).

Det är full fart på våra kattungar. Försökte ta lite kort på Kalle och Hobbe idag - inte helt enkelt *fniss*. De små liven har nu fått flytta ner till "kattrummet" och håller sig inte direkt stilla när de ska fotograferas ;-)

Full fart på Hobbe



Kalle är inte sen att hänga på...



Fyra veckor är de små liven i dag och mamma Busan har fullt upp med de små krabaterna :-).



Nu är det i alla fall sängen som väntar för mig. Har INTE druckit kaffe ikväll och somnar förhoppningsvis rätt snabbt :-).

På återhörande i morgon.

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: minternet

Busungar! Bara åtta veckor kvar då :-)

Jag är precis likadan när det gäller kaffe förresten....hopplöst när man "råkar" ta det försent :-(

2009-05-27 @ 09:09:17
Postat av: Anonym

Har läst en gång att 2 timmars vila ger lika mycket som en timmes sömn. Det har hjälpt mig att sluta känna mig stressad över att inte kunna somna. Och resultatet blir att man känner sig piggare dagen efter :)

2009-05-27 @ 22:06:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0