25/11 Onsdag - Hemmakväll

Efter jobbet så åkte jag till ett par kompisar och lämnade av Oriflamevaror, sedan så var det full fart hemåt. Blev lite sent med middagen eftersom jag kom hem lite senare än vanligt, men vid 18.30 hade jag fått i mig maten i alla fall.

Det var då dags att ge sig ut i stallet och ta itu med mockning osv. Oktawia fick vilodag idag så jag skulle hinna med lite annat. När jag var klar i stallet så blev det så att det där "lite annat" blev att jag fastnade i sadelkammaren.

Jag tog mig nämligen en närmare titt på sadlar och träns.... de var i stort behov av rengöring. Dammet som blir i ridhuset låg som en grå matta över allt läder ;-). Bara att värma upp lite vatten, fram med sadelsåpa, svamp och handduk. En timme senare så var båda sadlarna rena och fina, plus att de fått rena schabra, dessutom hade jag även hunnit med att göra rent två träns och lädergrimman. Kände mig mycket nöjd med kvällens insats och dessutom så doftar det ikväll nyputsad läder i sadelkammaren *me like*.

Under tiden som jag varit sysselsatt i sadelkammare, så höll Lexi och Lillan på och busade utanför stallet... i total lervälling *suck*. Ni kan ju bara gissa hur lortiga hundar som lyckligt kom farandes när jag kom ut ur stallet...

De ligger nu i hallen och ser olyckliga ut för att de inte får fara runt i huset... men de får allt finna sig i att ligga på varsin matta och torka... ;-).

När jag var klar med min lädervård i sadelkammare så gick jag in och fortsatte i samma stil ;-). Mina 2 par kängor fick sig också en omgång av rengöring och insmörjning med skokräm. När jag tittade lite närmare på dem så visade det sig att de var i stort behov av skokräm :-O. Men nu är de som nya igen ;-)

Så nu pustar jag en stund innan det är dags att ta in pållarna för kvällen och kvällsfodra dem, sedan så ska jag kolla på "Morden" på TV:n, och vips så är den här kvällen slut ;-).

Men först... en liten Nallebild! När Nalle inte tar mitt skrivbord i anspråk så får det duga med en matta... ;-)



Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0