27/11 Fredag - Fredagsmys

Åkte iväg till Debora efter jobbet och hyrde en mattvättmaskin med möbelmunstycke som tillbehör. Sedan blev det ett stopp vid Willys innan vi åkte hem.

Väl hemma blev det röjning av hörnsoffan - tvättning av soffan stod på schemat! Soffan är 18 år gammal och jag har tidigare använt skumtvätt på den. Nu är det i stort behov av en ordentlig rengöring efter några år med 3 hundar som mer än gärna gosat runt i soffan...

En liten käck förebild på soffan...



Vi gick sedan lös på soffan med mättvättmaskinen... om man säger så här... soffan var rejätl lortig!!!! Det vatten som sögs upp ur soffan var helt kolsvart *urk*. Tyvärr får ni inte se någon efter bild idag... vi är inte klara!!! Vi måste tvätta soffan en gång till och det orkade jag inte med nu sent på kvällen. Men fläckarna på bilden ovan är borta i alla fall ;-).

Jag fixade också stallet i full fart. M2 kom strax efter kl 19-snåret och Oktawia blev iordninggjord för ett hoppass inne på ÖFK. Lastning hur problemfritt som helst :-)

M2 red fram under tiden som jag och P (som mött upp inne på ÖFK) släpade fram hinderstöd och bommar. Ställde  upp en liten serie, 2 studshinder och en liten oxer. Oktawia var på bra humör idag även om hon bet sig fast i vänster sida av bettet till att börja med. Dock släppte det på slutet och hon var då mjuk och fin. Hoppövningarna funkade bra och M2 var nöjd med dagens insats.

Stilstudie ;-)



Riktigt duktig var pållan idag och lastningen inför hemfärden gick också galant :-)

Väl hemma blev det välförtjänst rykt innan kvällsmaten serverades och stallet släcktes. Så nu har vovvarna blivit kvällsrastade och jag själv ska förpassa mig till TV-rummet en stund... soffan i vardagsrummet är ju tämligen blöt efter kvällens tvättning ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0