30/11 Måndag - regn, regn

Hur mycket kan det regna egentligen?? Stallplan stod helt under vatten när jag kom hem från jobbet, fick nästan simma in i stallet *suck*. Bara att dra på sig gummistövlar för att komma åt pållarna em-mat när jag kom hem från jobbet.

Ikväll blev det lite stressigt. Snabbt få maten på spisen, under tiden som potatis och jordärtkockorna kokade så fixade jag mockningen. In för att käka mat och så iväg på ett möte inne på ÖFK. Var hemma igen efter en timme och då ut i stallet för att fortsätta med stallet. Hann ju inte klart innan jag åkte på möte. Behövde fylla på med nytt spån, fixa vattenhinkar och fixa hästmaten. Sedan öppnade jag stalldörren och 2 blöta hästbrudar stod utanför och väntade ;-). Inga problem att få in pållarna idag direkt. Torkade av Bianca den värsta blötan. Oktawias täcke hängdes upp på tork och så fick de lite hö att tugga på.

Själv var det in i huset igen. Röjde upp efter matlagning och sedan så satt jag och surfade runt en stund inna det var dags att servera pållarna kvällsmaten. Vovvarna fick busa runt ute i lervällingen en stund och sedan fick de ligga i hallen och torka under tiden som jag kollade på CSI.

Mycket mer än så har jag inte hunnit med ikväll. Buskatten Nalle stack ut när vi kom hem från jobbet - hur nu någon katt vill vara ute i detta skitvädret - men han vill inte komma in i alla fall ;-).

Så detta var allt för idag. I morgon blir det ett ridpass för mig och pållan i alla fall.

/Lizzie


Kommentarer
Postat av: M

Hobbe vill inte heller komma in....på länge nu :-( Verkar som om han har sprungit bort för oss :-(

2009-12-01 @ 13:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0