31/10 Lördag - Nöjen...

Full fart direkt på morgon - ut med hästarna, in för att själv käka frukost. Sedan var det bara att sparka fart på maken för att komma igång med veckostädning av huset. Städningen var tvungen att bli avklarad under fm och det hann vi faktiskt med.

Fixade stallet efter lunch och sedan drog jag iväg till Marieberg för att möte upp min syster S som är hemma på besök från England över helgen. Vid 14-snåret lyckades vi sammanstråla ute på Almsteds blommor och vi valde ut en fin gravdekoration till mammas grav. Köpte även på oss ett gäng gravljus så det räcker ett tag. Innan vi åkte hemåt så tog vi en vända inne på Mariebergs köpscentrum. Syster S har inte varit där sedan ombyggnationen och det finns ju en hel del butiker att gå runt i. Jag fastnade förstås i Panduro och hittade lite prylar till att montera ihop mer armband ;-). Jag var sedan på jakt efter en liten svart väska och det hittade jag på PragDesign - en liten svart skinnväska till det facila priset av 129 kr - asbilligt! När jag sedan stod och skulle betala väskan så råkade jag slänga en blick på väggen bakom kassörskan - vad skådade mitt norra öga!!! Ett gäng bältesspännen och just ett sådan som jag haft, men som gått sönder! Mitt älskade spänne med 4 hästar. Det visade sig att spännet var det sista hon hade kvar så naturligtvis så köpte jag det och äntligen kan jag använda mitt älskade bälte. Jag är lite skärpfreak ;-)

Nöjda med dagens fynd åkte vi till kyrkogården och fixade iordning graven, tände ljus och kollade runt på våra övriga släktingars gravar innan vi åkte hem.

Jag hade ju skickat med en liten shoppingbeställning till min syster, jag ville ha hem en whiskey o en Edt Light Blue. Till min stora lycka hade hon fått tag på doften till kampanjpris så jag fick med duschkräm och bodylotion på köpet med EdT-flaska på 100 ml. Så nu har jag finfin EdT hemma som räcker ett tag ;-). Whiskeyn blev också en sort som jag gillar - och det är bara min - så förhoppningsvis får jag ha den i fred för maken...

Shopping från systeryster



Mina egna shoppingfynd på Marieberg



Efter lite mat och fika så blev dags att göra sig iordning för kvällens övningar. Syster skulle iväg på klassträff på Slottskrogen och jag skulle iväg till min kamrat K.

Så runt 19-snåret släppte vi av syster vid slottet och jag blev lite senare avsläppt hos kompis K. Maken for sedan hem igen för att försöka sova en stund till vi krävde skjuts hem ;-).

K och jag hade en mycket trevlig kväll hemma hos henne där vi drack att gott shirazvin, käkade goda ostar med kex och lite frukt till. Mycket babbel förstås *fniss* innan vi till sist drog upp till Puben Bishop Arms vid 22-snåret. Där var det lagomt med folk och vi hittade ett ledigt bord. Och när man har kul så går ju tiden fort. Första cidern slank ner snabbt - sedan var till att bestämma sig om vi skulle gå vidare till nästa pub eller stanna kvar. Jag hade kontakt med syster eftersom vi skulle sammanstråla fram på kvällningen. Syster var inte klar ännu på slottet, och K och jag bestämde oss för att ta en omgång till i baren och stanna kvar där vi befann oss.

Syster och hennes kompisar dök upp lite senare och vi blev kvar på Bishop fram till stängningsdags. Taxin hade jag ringt och väckt så han var utanför vid stängningsdags - han tyckte vi tjejer var lite väl stimmiga - förstår inte alls vad han menar... *fniss*. Kompis K fick skjuts hem och sedan var det raka vägen hem för oss övriga. Kl 3 kom jag äntligen i säng - rätt nöjd med kvällens prat och tjatter ;-). Syster yster fick sova i gästrummet med nyfikna katter som besökare ;-)

Allt som allt - en mycket trevlig dag och kväll!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0