6/11 Fredag - Lite dressyrridning

Maken var hemma sjuk idag, så jag fick ha bilen för mig själv :-). Åkte iväg till jobbet så jag var där till kl 7, körde ett pass i träningslokalen innan jag stämplade in för att jobba! Här är man ambitiös ;-). Det var faktiskt rätt skönt att få träningen gjord innan jag började jobba så det kommer jag göra fler gånger. Hur som helst så har träningen, skippande av kaffebröd och godis och i övrigt varit noga med vad jag stoppat i mig - i alla fall gett resultat. Har nu tagit mig till delmål nr 3 - jag har gått ner 15 kg och det på 12 veckor!!! Är så nöjd med mig själv :-). Nästa mål är att gå ner ytterligare 5 kg till jul, så det är bara att kämpa på och se glad ut :-).

Jag mår i alla fall mycket bättre, både av den braiga maten jag käkar, skippandet av socker och att jag har fått mera ork :-). Snart har jag kommit halväg till huvudmålet... att ha en vikt som ligger på normalt BMI, känns inte alls som ett omöjligt mål numera...

Full fart på jobbet resten av dagen, stämplade ut 30 min tidigare och åkte iväg och handlade lite mat på vägen hem. Av med matvarorna och så åkte jag iväg och tände på gravarna - det är så fint nu på kyrkogården när det lyser i alla lyktorna.

Fixade sedan middag och sedan var det dags att ge sig ut i spöregnet för att fixa stallet. Hundarna fick finna sig i att vara utanför stallet - maken till skitiga jyckar har jag sällan skådat. När jag var klar med allt i stallet så gick jag ut i kolmörkret i hagen för att leta rätt på hästarna. Lättare sagt än gjort... fick gå 2 varv innan jag hittade dem, de stod och gömde sig i ett hörn och Oktawias reflexgrimma var rätt lerig och funkade inte så bra. När jag väl hittade kusarna så ville de i alla fall gärna följa med in. Inte så kul väder att vara ute i...

M1 var inbokad idag för en ridtur på pållan och hon och P dök upp vid 19-snåret. Pållan blev iordninggjord för ett dressyrpass inne på ÖFK och när vi lastade så tränade jag på att lasta med lina, funkade alldeles utmärkt. Även när vi kom fram så lastade jag av med lina, funkade bra. Så skönt om jag kan få detta att funka!

Ridpasset idag gick bra. Oktawia var helt supertaggad idag, nästan lite överambitiös :-O Hoppas hon har kvar lite av detta på söndag när det är dags för mig att träna ;-).

Under uppvärmningen passade jag på att ta ett par bilder. Upptäckte att vi hade sällskap inne i ridhuset...

Oktawai i vänster galopp - notera spöket på bilden!! Denna dimfigur syntes inte varken före eller efter fototillfället!!! :-O



Vi har ju funderat ibland på vad det är Oktawia ställer sig och stirrar på emellanåt... nu vet vi....

Knäppte fler kort till för säkerhets skull - kan ju vara fel på kameran, men icke... alla övriga bilder blev helt normala.

Lite höger galopp



M1 tränade på övergångar och galoppfattningar. Funkade alldeles utmärkt. Pållan var alltså på ett strålande humör idag och jag hoppas hon har kvar lite av dagens framåtbjudning till söndagens träningspass för ÅE ;-).

Lastningen för hemfärd gick bra och när vi kom hem så testade jag att lasta av och ha grimskaftet över halsen - funkade alla tiders. Pållan blev sedan omskött och kvällsmaten serverades.

Svårare än så var det inte att göra slut på en fredag och fredagkväll ;-). Nu ska jag softa framför TV:n en stund innan det är dags att slagga.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0