9/11 Måndag - Grått, grått

Nu märks det att det är november - så grått som det har varit i några dagar nu - det är det bara i november. Riktigt novembergrått med andra ord. Men nu är det snart bara 2 veckor kvar innan det är dags att ta fram adventsljusstakar så det är bara att härda ut ;-). Hade dock utebelysningen tänd på huset när vi åkte i morse. Mörkt när man åker och mörkt när man kommer hem.

Efter jobbet blev det ett snabbt stopp vid Willys och sedan full fart hemåt. Fixade middag, ungsgratinerad middagskorv med grönsaker som smakade smasken ;-). Lite fix inne och sedan var det dags för stallet.

Det var meningen att jag skulle åka till ridhuset idag, men planeringen höll inte så det fick bli tömkörning i hagen. Det funkar ju det också. Så när jag var klar med mockning och hästmat så traskade jag ut i hagen för att leta rätt på två svarta hästar. Inte helt lätt - dessutom hade de två svartingarna ingen som helst lust att bli infångade. Framför allt inte Bianca! Maken till litet busfrö finns nog inte, och så lyckas hon ju busa upp Oktawia så båda två for runt som galningar i mörkret. Ingen koll på sig själva och absolut ingen koll på vart jag höll hus någonstans :-O. Så det var bara att hålla sig ur vägen och vänta på att buset skulle gå över - tog 10 min, men sedan gick det att fånga in öken ;-).

Blev alltså ett lättare tömköringspass för pållan idag. Det var nog precis lagomt för henne efter gårdagens träning och så ska M2 rida henne morgon. Fick alltså räcka med att jogga loss lite idag. Matte fick ju också motion på det viset, plus att jag tränade på lunchen så jag har inte varit overksam idag :-).

När jag var klar med Oktawia så blev det Biancas tur. Vet inte riktigt vad hon gjort med sin man, men lyckats få till några riktiga dreadlocks som tog sin tid att reda ut. Tur att det finns pälsglans ;-). Den lilla fröken tyckte det var mysigt med en pysselstund i alla fall. En riktig liten kelgris är vad hon är - när hon inte busar försås ;-).

Var lagom klar i stallet tills det att CSI började på 5:an, så det fick bli avslutning för denna måndag.

Det var alltså allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0