11/10 Söndag - Slappardag...

Idag har maken och jag haft en riktig slappardag... sådana behövs också mellan varven ;-). På fm gjorde vi ingenting, jag vaknade ändå rätt tidigt, 8.30 kom maken med kaffe på sängen och tack vare kaffedoften kvicknar jag till rätt fort ;-).

Men det var rätt skönt att ta det lugn under fm, vi satt och kollade på en gammal film maken bandat. Har sett den tidigare - Rush hour - men jag tycker den är rätt rolig och det var länge sedan  jag såg den - så den dög att titta på en gång till ;-).

Strax innan 12-snåret så förpassade jag mig i alla fall ut till stallet och fixade mockning och hästmaten. Gjorde även rent vattentunnan i hagen och fyllde på fräscht vatten till pållarna. Det var riktigt gråmulet väder idag, men uppehåll i alla fall. Oktawia får idag en vilodag eftersom vi har hittat på grejjer varje dag hela veckan. Och vila behövs ju också så sagt vad!

När jag var klar i stallet så var det dags att fixa lite lätt lunch. Och efter vi käkat så åkte vi ivägt till Marieberg. Vi stannade till där på vägen till Kumla för att hälsa på makens föräldrar. Dock blev stoppet i Marieberg längre än vad vi räknat med. Tiden bara försvinner när man går ett varv och tittar i lite butiker!!! :-O

Som vanligt så fastnade jag inne på Panduro ;-). Tänk så mycket kul det finns i denna butiken.... stod och klämde länge på material till ett rätt läckert svart armband... ska nog köpa det när jag har tid att knåpa ihop det ;-) Istället så blev det en del prylar till mina små kort...

Jag har blivit helt såld på att limma på strasstenar på kort... gillar när det blir lite "blingat" *fniss*. Och så en söt liten stämpel, det har man alltid användning av.



Var även inne på Claes Ohlsson - behövde refill till min torrboll i sadelkammaren. Annars så möglar lädret och det vill jag inte! En söt lite mjukisreflex i form av en ponny kunde jag inte heller motstå. Den ska bli placerad på min ryggsäck. Det blev också ett snabbt besök inne på Bokia för där fanns det doftljus med mitt namn på - och det var jag ju bara tvungen att ha ;-).



Även ett besök på Apoteket och inköp av lite mer Voltaren och sedan var vi klara för avfärden till makens föräldrar. De hade väntat länge på oss och vi blev serverade kaffe direkt. Att jag ett antal gånger förklarat att jag inte äter kaffebröd längre har INTE gått fram hos mina svärföräldrar, utan det var uppbullat och naturligtvis så tjatades det att jag skulle äta. Men eftersom jag inte var ett minsta sugen så var det inte svårt att vänligt, men bestämt tacka nej och så fick maken käka istället ;-).

Efter fika och pratstund så styrde vi kosan hemåt igen och var hemma vid 17-snåret - vips hade den em försvunnit ;-).  Var lagomt att fixa middag och nu var jag hungrig! En pastarätt blev det och det smakade gott som vanligt ;-).

Har även hunnit med en kort liten promenad med Kayo innan det blev totalt kolmörkt. Var ute bara 30 min eftersom det började dugga och var allt annat än skönt ute, men 30 min promis är bättre än ingenting alls.

Jag har också jobbat lite åt Gränsbrytning nu ikväll, men nu börjar det dra ihop sig för att gå ut och plocka in pållarna för kvällen och sedan parkera sig framför TV. I morgon är det en ny arbetsvecka som säkert kommer försvinna lika fort som alla andra veckor ;-).

Det ska bli spännande och se om jag chockar några arbetskamrater med min nya hårfärg... maken tror det i alla fall *fniss*

Här är "nya" Lizzie ;-)



Ny färg och lite annorlunda frisyr - behövs nu när höstmörket lägrar sig ;-)

Nalle hälsar sin fanclub - Nalle gör vad han brukar göra om dagarna... tar det lugnt!



Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Malin

Skönt med slappardag!!! Och snyggt hår!!! :-)

2009-10-11 @ 21:21:53
Postat av: Lizzie

Tackar! Killarna på jobbet såg faktiskt att jag färgat hår - gick väl inte att undgå ;-). Ingen som svimmat i alla fall... hi hi

2009-10-12 @ 10:17:27
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0