28/10 Onsdag - Utekväll

På jobbet idag har det varit lite lugnare - inte fullt så hysteriskt som igår ;-). Hann t o m jobba med vårt PM på em, jobbade lite med bakgrunden till vår undersökning innen jag mailade iväg den till P för kommentarer. Sedan var det full fart hemåt. Var hemma kl 16.15. Ingen middag idag eftersom jag skulle ut och käka på kvällen. Ätit minimalt under dagen för att få plats mer mer kaloriintag för kvällen - så det blev till att mocka i ett rasande tempo - och då lite lätt utsvulten ;-). Blev klar med mockning, fix av hästmat och vatten på 40 minuter - nästan rekord. Jag hann alltså sedan duscha, sminka mig och på med snyggkläder faktiskt utan att stressa till kl 17.40 då jag var tvungen att åka hemifrån igen. Kl 18.00 var det dags att träffa arbetskamraterna utanför Grekiska kolgrillen. Vi har 2 stycken som slutar på fredag och vi var totalt 19 st som gick ut för att käka på kvällen och bjuda de 2 på mat och dryck.

Har haft en urtrevlig kväll med jättegod mat och ett fantastiskt gott shiraz-vin. Käkade grillad halluomiost till förrätt och grillat fläskfiléspett med bulgur till varmrätt - hur gott som helst. Arbetskamraterna är är jättetrevliga så det har varit en mycket bra kväll :-).

Maken körde in mig och så fick jag skjuts hem av en arbetskamrat som också bor i mina krokar - kan ju inte bli bättre ;-). Maken fixade också intaget och kvällsmatningen av kusarna - så nu ska jag ta min mätta mage och gå och sussa. Att väga sig i morgon är ju knappast någon idé, men men man måste ju vara social också även om man ska ner i vikt ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0