9/10 Fredag - Allehanda aktiviteter!

Kom ihåg att träna på lunchen idag också :-). Och jag är riktigt nöjd med mig själv. Klarade av att göra plankan i 45 sekunder!!! Dessutom klarade jag att kravla mig upp från golvet på en gång utan att vila *fniss*. Det kanske finns lite magmuskler väl dolt under allt fläsk i alla fall... om inte annat så bildas det ju nya ;-).

Flexa ut lite tidigare för jag skulle klippa mig - så först iväg till frissan - blev en ny frisyr. Det är ju höst så nu är det dags för lite nytänk. Sedan iväg till stora ICA-affären och det första jag skulle ha var en färgburk till min nya frisyr... finns ju ingen anledning att vara en grå liten tant när det finns färgburkar av allehanda kulör ;-). Fick dock problem att välja... vill ju ha lite höströd färg, men inte FÖR röd.... maken var då inte till någon som helst hjälp utan till sist fick jag rådfråga en annan medmänniska som också skulle ha en färgburk. Fick hjälp att välja och det kommer nog bli bra. Lite chockverkan på killarna på jobbet skadar ju inte *fniss*.

Efter att ha handlat mat tillsammans med halva stans befolkning så var vi äntligen på väg hemåt. Maken fick fixa middag så jag skulle hinna mocka innan M1 och P skulle komma.  Hann precis bli klar med stallet OCH få i mig middag i tid.

Idag  var det hoppning som stod på schemat. Så pållan blev iordninggjord och hopputrustning kläddes på damen och så in till ÖFK. Fredagkvällar är en bra dag att åka till ridhuset för man är garanterat själv där ;-). Alltså inga problem att bygga små hinder...

Idag blev det ett kombinationshinder mitt på banan. 4 hinderstad och 11 bommar släpade jag och P fram. Ingen risk att man fryser i alla fall ;-). Det blev 2 hinder med en galoppbom emellan. Och så travbomar framför varje hinder och markbommar på varje sidan om hindren.

M1 skrittade först över bommar, tränade framdelsvändning och tagen bakdel runt ett gäng koner som stod utställde i varje ände av ridhuset. Sedan trav över bommar, skritt för att kunna göra framdels vändning och tagen bakdel i olika omgångar och så till sist så blev det 2 krysshinder att hoppa. Oktawia blev först väldigt konfunderad, väldigt mycket bommar att hålla kolla på och så 4 ben att hålla koll på. Det var jobbigt, men efter ett par försök så hade hon fått kläm på vad övningen gick ut på och vi byggde om så det blev galopp mot hindren i stället och lite högre hinder. Nu kan man prata om gymnastik för pållan. Detta var jobbigt och men hon fattade vad hon skulle göra och hon var jätteduktig. Tror inte Oktawia blev så trött rent konditionsmässigt, men mjölksyran kom rätt fort och det behöver man ju också träna på. Roligt tyckte damen att det var i alla fall ;-).

Idag regnade det i alla fall inte så det gick bra att köra hem i mörkret. Inga djur var i farten heller, varken tama eller vilda ;-).

Efter omskötsel och kvällsnattning av pållarna, så kvällsrastade jag Kayo och Lexi. Lillan får rastas tillsammans med Lexi lite senare.

Jag ska nu kolla om det är nåt på TV, men annars är det nog lite sömn som behövs. Maken är förkyld och snarkar värre än värst *suck*, fick gå ner i natt och lägga mig på soffan för att kunna sova. Är nog lika bra att jag lägger mig där på en gång misstänker jag... ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: nina

Ja du har tur du som kan välja att gå ner och ta soffan........här är det bara att gilla läget om ngn snarkar:(

Så duktig du är som far och tränar så flitigt;)jag kan ju inte undgå att se transporten när den rullar fram och åter i gatan:)

Men i januari då skall jag också vara i gång;)

2009-10-10 @ 11:54:46
Postat av: Lizzie

Då hoppas vi på en mild januari så man slipper rida och bli förvandlad till ispinnar ;-)

2009-10-10 @ 16:53:42
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0