2/9 Tisdag - äntligen träning

Tänk va! Jag kom ihåg!!! Det där med att gå ner och träna på lunchen ;-) - idag kom jag ihåg att göra det också. Inte bara tänka på saken *fniss*.

Och det var hur kul som helst! Jag gillar ju att styrketräna och dessutom var jag helt själv i träningslokalen - vilket är himla skönt när man är ringrostig *harkel*. Vi har ju träningslokal i samma hus som jag jobbar - alltså hur nära som helst. Finna inga ursäkter som duger för att komma undan... bara att stämpla ut och pysa iväg. Har fått eget skåp så jag kan ha träningskläder och duschgrejer på jobbet. Kan inte bli bättre :-).

Tog det lite lätt idag i alla fall - de stackars muskler jag lyckades träna upp för ett par år sedan - hade flytt sin kos. Alltså bara att börja om från början. Minst 2 ggr/veckan ska jag träna - bara jag kommer ihåg ;-). Om det sedan blir i samband med lunch eller på morgon - det återstår att se... Här ska det i alla fall byggas muskelmassa så jag höjer min förbränning. Blir ju lite lättare att gå ner i vikt då ;-).

Kommer i alla fall ha träningsvärk i morgon - framför allt magmusklerna.... *host*

Efter jobbet så var det ett snabbt stopp vid Granngården för inköp av spån. Sedan hemåt och jag fixade iordning käk. Idag blev det en vegetarisk rätt - pasta med tomatsås - jättegott, men maken protesterade rejält och fick steka sig en korv... *suck*. Förstår inte hysterin vad gäller att inte äta grönsaker - börjar bli tröttsamt....

Jag har i alla fall varit till växthuset idag och skördad gurka.... herregud - de blir bara större och större - nästan så man kan slå ihjäl någon med de största. Eftersom maken då inte vill käka grönsaker så behöll jag en gurka själv. Den andra gav jag till I-L.

Skördade ett par paprikor också - de är normalstora i alla fall.



Efter maten så förpassade sig maken till soffan i vardagsrummet. Jag tog itu med stallet och gjorde klart allt där. Sedan så åkte jag iväg til I-L för att komplettera min Oriflamebeställning och hon blev jätteglad över gurkan. Där blev jag kvar resten av kvällen tills det var dags att åka hem och plocka in pållarna för kvällen. Alltså blev det vila för Otkawia idag ;-).

Nu ikväll har jag också hunnit gå igenom lite ren tvätt och ikväll tog jag också itu med stryktvätten på en gång. Skönt att slippa stressa runt i morgon bitti och behöva stryka kläderna då, vilket är det vanliga scenariot ;-).

Mer än så har det inte hänt i dag i alla fall.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0