8/9 Tisdag - Ny kurs...

På em idag så började nya kursen på Universitetet. "Verksamhetsstyrning och ledning i offentlig verksamhet" - introduktion och första föreläsningen var det idag - totalt 3 timmar. Var lite trött när jag kom hem, men det kommer bli intressant och stimulerande att läsa kursen. Är precis vad jag behöver i mitt arbete så det blir kanonbra :-).

Det var några nya kurskamrater, men också gamla från förra kursen så några kände man igen. Kanske jag kan lära mig ytterligare några namn ;-). Tänk att jag har så svårt att komma ihåg namn.... ansikten går bra, men namnen.... då är jag helt senil *suck*.

Kursen slutade 16 så maken cyklade hem, han hann väl nästan hem innan jag ens hunnit genom stan i rusningstrafiken så det var bra att han cyklade så han slapp sitta och vänta på mig - något han inte riktigt fixar... detta med att vänta...

Väl hemma så fixade jag snabbt iordning en rostbiffsallad och efter maten så var det full fart ut i stallet för att fixa mockning och hästmaten. Strax innan 19 plockade jag in pållarna och gjorde iordning Oktawia för ett ridpass. Det var M2 som skulle rida idag, men eftersom hon har ridlektion på tisdagar så fixade jag in kusen och körde in henne till ÖFK - fin service, eller hur ;-).

Det var en rätt skönt kväll så M2 red fram runt SM-banan och sedan blev det nya ridhuset för lite dressyrridning. M2 tränade på övergångar och pållan skötte sig riktigt bra. Galoppfattningarna gick också riktigt bra, det var på slutet som det kom lite protester i form av kickar, men första fattningen gick jättebra - och det är ju den som pållan brukar ha svårt för. Då blir det reaktionen liksom "va, vadå? ska jag galoppera???". Men idag så var hon vaken och på alerten så det var bra.

Lastningen funkade alldeles utmärkt - nästan så att det känns som om jag faktiskt kommer kunna lasta pållan själv så småningom :-). Bara att hålla tummarna att det håller i sig - har ju kommit bakslag tidigare liksom ;-).

Fick också klart med min tränare ÅE att det blir ridlektion på lördag - ska bli jättekul! Har inte tränat för tränare på hela sommaren så nu är det verkligen dags att ta tag i den saken. Ska bli spännande och se om ÅE tycker att pållan utvecklats något under tjejernas arbete under sommaren. Hon borde göra det i alla fall - om inte jag rider som en kratta förstås ;-).

Var hemma igen till 21 och pållan blev omskött och sedan fick pållarna kvällsmat. I morgon är det lilla Biancas tur att få åka ut på en liten utflykt - här ska det miljötränas ;-).

Men nu händer det inte så mycket mer ikväll. Ska kvällsrasta vovvarna en sista vända, sedan är det nog dags att uppsöka sängen för skönhetssömnen. Om man nu får sova... natten som gick så blev det inte så bevänt med den saken - maken snarkade! Finns det något värre???! :-O Tur att man inte hade ett basebollsträ i närheten *fniss*.

För att göra Nalles fanclub nöjda så kommer här en liten arkivbild på Nalle.... ;-)



Det var allt för idag och godnatt!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0