1/4 Torsdag - Skärtorsdag

Jobbade kort dag idag... det innebar att jag skulle göra samma jobb fast under ett par timmar kortare tid ;-). Blev lite lätt stressad med andra ord, men kom iväg kl 12.30 som planerat i alla fall - fast med andan i halsen ;-).

Kl 12.45 träffade jag kompis MK utanför China Muren och vi hade en trevlig långlunch ihop. Trevligt tjejprat och god mat - kan inte bli bättre ;-).

Mötte sedan upp T nere vid Oskarsparken och cykeln placerades på bilen och vi for iväg till Maxi för att shoppa lite påskmat - visade sig att halva Örebro bestämt sig för att göra samma sak, men det fick ta den tid det tog.

Var hemma vid 16.30 snåret och då blev det lite kaffe och jag tog det lugnt en stund. Sedan tog jag itu med mockning och fix av hästmat. Fick gå ut i hagen ett par gånger och försöka lugna ner Oktawia - som hade totalt tokspel... ena gången var det grannens hundar i hagen - det gillade inte Oktawia alls och andra gången så var det nåt hon såg en bit bort.. typ spöken. Dock inte bra att hon flänger runt i lervällingen i hagen - stor risk för skador...

Så när M2 och pappa P kom vid 18.30 tiden så var det en lite lätt uppvärmd Oktawia som blev iordninggjort för ett dressyrpass i ridhuset. Nu har Oktawia haft vaccinationsvila i 4 dgr så det var iofs bra att hon busat runt i hagen.... gjort av med lite överskottsenergi.

Det gick jättebra och lasta och färden gick mot ÖFK. Oktawia var för dagen på ett riktigt bra humör. Lite trött, men för övrigt samarbetsvillig och galoppen funkade jättebra. Så pållan skötte sig riktigt bra idag :-). Gick också bra att lasta och när vi kom hem så funkade urlastningen alldeles utmärkt trots att jag var helt ensam. Skönt att det börjar funka nu.

Pållan blev snabbt omhändertagen, pållarnas kvällsmat serverade och själv flängde jag in i huset för att kolla på Criminal minds, lite lätt försenad - som vanligt ;-).

Roligare än så här blev inte dagen :-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0