26/4 Måndag - Full fart...

Full fart hem efter jobbet. Fixade iordning middag på en gång - laxpytt med pasta - smakade gott som vanligt. Efter maten var det full fart ut i stallet för att fixa mockning och hästmaten. När jag var klar med stallsysslorna så fick jag ett anfall av städlust och satte igång med storstädning av sadelkammaren... det var välbehövligt efter vintern och nu när hästarna fäller. Fick ihop en rejäl hög med päls och damm på golvet. Torkade av alla ytor och skåpluckor också... så nu är det rent och fint för ett tag framöver i alla fall. Under tiden som jag pysslade med storstädningen så grejade T med min cykel. Satte dit mina nya cykelhantag som jag köpte i lördags. I morgon är planen att det blir cykel till jobbet så det gäller att järnhästen är redo för utmaningen :-).

Jag var klar med stall och städning av sadelkammare vid 19.30-snåret. Kollade av min stegräknare och hittills hade jag bara fått ihop 5000 steg... inte mycket på en dag! Alltså blev det fram med kopplet, på med joggingskorna och så knallade jag och Lexi iväg en sväng. Regnet hängde i luften och jag tänkte att jag går så länge jag klarar mig utan regn... det kom ett par stänk men inget mer. Det blev så att vi knallade runt rundan till Latorp - en powerwalk till musik i öronen på 60 min. När vi kom hem så var Lexi tröttare än jag - det är inte dåligt jobbat med tanke på att Lexi är en schäfer ;-). Passade också på att träna lite lydnad med Lexi och det funkade rätt bra. Busfröt är rätt lyhörd när det bara är hon och jag och ingen annan hund med och busar ;-).

Fick ihop 7000 steg till på stegräknaren och det är jag nöjd med :-)

Var alltså hemma till 20.30 och gick raka vägen ut till stallet och plockade in pållarna. Kollade av dem lite snabbt innan kvällsmaten serverades. Oktawia fick alltså vila idag - i morgon ska M2 hoppa med henne.

Resten av kvällen har sedan tillbringats i soffan framför TV:n, först CSI och sedan Medium innan det till att hoppa isäng.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0