7/4 Onsdag - Ridhuset

Var idag iväg på ett snabbt besök på banken. Nu är allt klart... lagfart, lån och överföring av pengar. Skönt att allt sådant är fixat nu. Det som väntar nu är resten... och det kommer väl ta tid misstänker jag...

Efter jobbet så blev det lite snabb handling på Willys och sedan full fart hem och fixade lite mat. Blev en pastarätt med grönsaker och böckling - smakade bra.

Sedan var det bara att stressa ut i stallet och fixa klart mockning och hästmaten. Pållarna blev sedan inplockade i stallet och Otkawia iordninggjord för ett hoppass på ÖFK. M2 var inbokad för en hopplektion för AE och jag gjorde iordning pållan och åkte in med henne till 20.10 när lektionen började. Hade lite strul med att få på trailern på bilen så vi kom infarandes med andan i halsen, inte så mycket att göra - ibland kör det ihop sig.

Oktawia skötte sig rätt bra under hopplektionen idag. Damen är lite lat mellan varven och hoppning är ju jobbigt... ;-) de fick börja med en studsserie och det är ju jobbigt - men bra styrketräning för pållans lilla bakdel ;-). Oktawia var för dagen mindre vinglig i alla fall.

Men bäst tyckte nog Otkawai att det var MELLAN hoppomgångarna... de var ju 6 st på lektionen så det blev omgångar med lite väntan... Oktawia passade då på att vila lite ;-)




Men med tanke på att Otkawia för 1,5 år sedan fick total panik och stegrade sig när hon fick se andra hästar - så är ju förvandlingen helt otrolig. Att hon kan stå helt avslappnad brevid en främmande häst, när andra hästar hoppar en bana - det är SÅ skönt :-)




Det gick också bra att lasta damen trots att alla andra lastade sina kusar samtidigt och det var lite rörigt runtomkring oss. Skönt att det funkar, hoppas det håller i sig.

Kom hem sent, var hemma strax efter kl 22 och var klar i stallet till 22.30. Blev en stund framför datorn för att kunna varva ner och sedan dags att ta en närmare titt på kudden.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0