9/4 Fredag - Ridhusmys

Idag var det dags för ett pass i ridhuset för pållan. M1 och pappa P kom och Oktawia blev iordninggjord för att dressyrpass i ridhuset och vi for iväg. Strax innan jag skulle svänga in till ÖFK så låste sig ena bromsen på trailern, kunde ta mig in till parkeringen och där lossnade bromsen med hjälp av lite backning. Tur - men det får nog bli en tur till farbror trailerdoktorn för min trailern. Hade ändå tänkt lämna in den för renovering av bromsarna, får alltså tidigarelägga min plan bara ;-).

M1 red fram ute idag - det var en jättefin kväll så det blev några varv runt SM-banan. Oktawia verkade tycka det var trevligt för hon såg pigg och framåt ute. Fortsatte sedan själva ridpasset inne i ridhuset och idag var Otkawia på bra humör. Hon hade träningsvärk sedan hoppningen onsdag, men damen kämpade på så gott hon kunde. Galoppen funkade jättebra och hon såg fin ut i traven också. På slutet av passet så såg hon dessutom väldigt mjuk och fin ut, var nog bra för damen att röra på sig med tanke på träningsvärk och stelhet. Rund och fin höll hon sig i formen idag i alla fall.

Kom iväg hemåt utan att bromsen var låst i alla fall och kunde köra hela vägen hem utan problem. Men måste nog lämna in trailern med det snaraste med tanke på hur mycket jag kör med den...

Var klar med allt i stallet kl 21.30 och vips så var den fredagkvällen slut :-)

I morgon blir det en heldag på Trädgårdsmässan i Älvsjö - det ska bli hur kul som helst!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0