12/8 Onsdag - Hundbus...

Full fart hem efter jobbet. Kände mig helt utsvulten trots lunch och mellanmål och tyckte det tog väldigt lång tid innan middagen var klar ;-).

Min till sist så var mina kycklingcanneloni färdig i ugnen - och middag inkl kaffe kunde intas i trädgården tillsammans med trevlig tidning :-)




Under tiden som jag intog min middag och tog det lugnt en stund så hade Lexi fullt sjå att hålla koll på katterna i trädgården. En kisse tog tillflykt upp i ett äppleträd och Lexi parkerade sig således under trädet... och där satt hon... grannens vovve Flinga försökte få fart på Lexi, till sist så smög Flinga in på min tomt och började hoppa runt Lexi och till sist putta på henne. Men Lexi släppte inte Kissen med blicken ;-). Att hålla koll på katt i träd är tydligen väldigt spännande.

När jag var klar med ätande och fikande så satte jag igång med mockningen av stallet. Tog in pållarna och så pysslade jag med Bianca. Passade också på att träna lite med henne inför den kommande utställningen på lördag och det gick bra.

M1 och P kom lagom när jag började bli klar med Bianca och Oktawia blev i stället iordninggjord för ett dressyrpass inne på ÖFK. Under hela tiden när vi höll på med pållarna så satt Lexi under äppleträdet och spanade på kissen... ända tills hon hörde att jag fällde ner baklämmen till trailern - DÅ kom Lexi farande med full fart och placerade sig i bilen. Där satt hon och väntade på att vi skulle bli klara så vi kunde åka ;-).

När vi väl var framme vid ÖFK så inväntade jag T som snart dök upp med Lillan och så tränade vi med jyckarna under tiden som M1 tränade pållan :-). Jag och T utnyttjade några av terrängbanans stockar som var stora och stabila, Lillan lärde sig väldigt fort att hoppa upp på dem. Levergodis tyckte hon var en bra anledning till att kunna anstränga sig lite ;-). Lexi tyckte stockarna var lite läskiga och vågade inte hoppa upp på dem. Hoppa över var säkrare ;-). Sedan gick vi en vända med jyckarna i Karlslundsområdet och sedan avslutade vi passet med att träna sök med båda vovvarna.

Strax efter att vi var klara med vovvarna så var M1 klar med Oktawias träningspass, så strax innan kl 21 var jag hemma med jycke och häst. Pållan blev avsvampad för hon var rejält svettig, sedan serverades kvällsmaten och jag plockade undan alla prylar. Sedan blev det full fart in i huset och ner i soffan för att kolla på CSI Maimi - lyckan är stor ikväll - det är ju dubbelavsnitt ;-). Och brevid mig ligger en totalt utslagen Lexi, träningen fyllde sin funktion ;-).

Jag har också ställt min nymålade byrå på sitt rätta ställe - lite färg på en gammal furubyrå och vips så blev den som ny ;-)



Nu ska jag kolla klart på TV och sedan blir det sängen!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0