13/8 Fredag - Förberedelser...

Jobbade till 15.30 idag och på vägen till bilen gick jag förbi närmaste pizzeria och köpte med varsin pizza till mig och T. Stannade sedan till vid Willys och shoppade med mat hem för helgen. Var hemma till 16.30 och då kom även T. Vi käkade pizzan ute i trädgården. Det var fruktansvärt kvalmigt ute och rätt mulen - det är så att man längtar efter ett riktigt åskväder.

Efter mat och lite vila satte jag fart igen. Har ju svårt att sitta sysslolös någon längre stund. Innan jag satt igång med förberedelserna inför morgondagen så satte jag igång med en snabbstädning av huset. Lexi fäller något grymt - schäferpäls överallt *suck*. Dessutom löper hon och kladdar ner rätt bra. Har inga mattor på, om man säger så ;-). Alltså drog jag igång dammsugare och dammsög hela huset, fixade toaletterna och handfaten för att avsluta med att torka av golven. Skönt att få det gjort.

Nä jag var klar och golvet torkade så hade jag lite nagelvård av vovvarna. Munkorg på Lillan - hon tycker inte om att klippa klorna. Lex fick också klorna klippta, och hon är lättare att klippa. Bara att lägga på rygg och klippa ;-)

Till sist så blev det dags att ta itu med pållarna. Oktawia fick vila idag och fick sig bara en snabb övertitt. Jag tog fram den vita grimman som Bianca hade vid utställningen förra året, fick justera den lite eftersom hon växt sedan förra hösten :-). Sedan så tränade vi på att gå i ring, ställa upp och så trava. Det gick bra och så var det dags för Biancas bad! T höll i och jag slabbade på vatten och schampoo - och Bianca tyckte det var JÄTTESKÖNT! Hon stod verkligen och njöt av att bli badad. Till och med att få vatten nerslabbad över huvudet var skönt!!! Vilken ponny!

NÄr hon var avsköljd och klar så blev det boxen igen och det första hon gjorde var att rulla sig. Full med spån på nolltid ;-). I morgon bitti blir det borstning :-).

Tyvärr inga bilder på Bianca idag - minneskortet i kameran gick sönder under kvällen, och är helt caputt :-(

Efter Biancas badning så plockade jag rätt på de grejjer som ska med i morgon. Borstar, hö, vita grimman, pass osv. När jag var klar med förberedelserna så var kl strax efter 21 och pållarna fick sin kvällsmat och stallet släcktes för natten :-).

Resten av kvällen tillbringas framför TV:n för att kolla på friidrotten, blir alltid imponerad av hur duktiga friidrottarna är.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0