19/8 Torsdag - Stallpyssel...

Som vanligt full fart hemåt efter jobbet. I morgon ska vi ut och käka lunch på jobbet så jag behövde inte laga någon matlåda. Så det blev att jag käkade lite fil och müsli framför datorn - lite snabbkäk ;-). Efter lite datorsurf var jag sedan redo att göra något vettigt. Det fick bli en tur ut till stallet :-).

Jag skramlade med lite kraftfoder ute i hagen och vips kom pållarna farandes - inga problem att få in dem i stallet med andra ord. Under tiden som Oktawia käkade sitt kraftfoder så passade jag på att ha lite persedelvård. Dressyrsadel och tränset rengjodes och smörjdes in. Hann även med Oktawias lädergrimma. När utrustningen var färdigputsad så blev det Biancas tur att bli lite putsad. Plockade fram en röd fin grimma som jag köpte åt Bianca förra året - då var den för stor, men nu funkar den :-).

Bianca finner sig väl i att bli uppbunden på stallgången och står snällt stilla och tittar ut genom dörren under tiden som vovvarna leker precis utanför stallet.

Visst är hon fin i sin röda grimma :-)




Inte tar hon så stor plats på stallgången heller. Lexi har inte alls samma respekt för Bianca som för Oktawia. Utan Lexi sprang fram och tillbaka i stallgången, men min coola ponny stod snällt stilla och såg mest nyfiken ut ;-).




M2 kom vid 18.30-snåret och jag var då lagom klar med Bianca. Under tiden som M2 gjorde iordning Oktawia så städade jag sadelkammaren. Det var välbehövligt!! Dammade hyllor och torka rent smutsiga ytor och så avslutade jag städningen med att sopa golvet. Rent och fint blev det.

Idag så fick jag ställa ner Prickans låda. Har haft hennes låda med bebisarna uppställd på en kista. Prickans kattungar är nu 4 veckor och idag så lyckades de kravla ur lådan för första gången. Och när han väl kom på hur han skulle göra så hoppade han ur HELA tiden...

Men söt är den svartvita lilla saken ;-)




När M2 var klar så lastade vi damen och färden gick mot ÖFK.

M2 dressyrtrimmade pållan idag. Oktawia var inte helt med noterna idag, men till sist så gick det bra och hon skötte sig riktigt bra. Var hemma igen till 20.45 och pållan blev omhändertagen och sedan var det hagen som gällde.

För min egen del så har jag kollat på CSI Maimi och nu är det sängen som gäller.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0