4/8 Onsdag - stelt...

Idag var det lite besvärligare att ta sig ur sängen... ingen träningsvärk, men jag var stelare än stelast.... Så det var lite motigt att få igång kroppen ;-), men efter lite om och men så hade jag kravlat mig ner till undervåningen och tagit mig in i duschen. Sakta men säkert så började min stela kropp vakna till liv ;-).

T kom lagom till morgonfikat och efter frukosten så skulle vi sätta igång med det fortsatta jobbet att fixa undergolvet i hallen. Nu behövde vi ha en tunn skiva, typ masonin för att passa ihop med en gammal skiva som vi inte behövt byta. Under tiden som T gick igenom de skivor jag har ligger på höloftet så spacklade jag skarvar på det golv som var klart. Jag hann också måla min spegelhylla omgång nr 2. Sedan visade det sig att svalorna har lyckats baja ner de skivor som jag har - så till den milda grad att de var hur äckliga som helst!

Eftersom jag ialla fall var i behov av att åka och köpa kattmat så blev det ytterligare en tur till K-Rauta för inköp av en ny fräsch masonitskiva. Vi passade sedan på att käka lite vid Café Garden eftersom klockan hunnit bli 14 när vi väl var ute vid Marieberg. På vägen hem så tog vi vägen förbi Granngården och köpte kattmat och hästmat.

Så det jobb vi hann med idag var att jag målade snickerierna på övervåningen för sista gången under tiden som T sågade till En passbit av masoniten. Det var så långt som vi hann idag - kl var 16 och vi tog en fika som avslutning för jobbet med huset och jag började ladda inför kvällens ridläger.

T och Lillan får så till lägenheten och jag fixade klart häst och prylar och får iväg till ridskolan.

Idag uppförde sig Oktawia som en härdar ridskolehäst *fniss*. Damen har acklimatiserat sig bra med andra ord :-).

När det var dags att göra iordning pållan för kvällens ridlektion så var hon nästan sovandes ;-) gäspade hur många gånger som heslt. Men när jag satt på hästryggen så märktes det inte så mycket av den segheten ;-).

Under dagens lektion fick vi tänka på hur vi satt i sadeln, att vi inverkade rätt sätt med sitsen och i mitt fall - håll ordning på händerna. Fick lite handgriplig hjälp och fick också bättre koll på kroppen idag. Så idag gick det riktigt bra - ridsår och stelhet till trots. Höll till och med ordning på min kropp så jag fick till galoppen rätt bra :-). 

Efter lektionen blev damen avsvampad så lastade jag damen så hon var klar för avfärd. Vi hade lite eftersnack i gruppen och sedan så kunde jag fara hemåt. 

Var klar med hästar och stall så jag hann lagom in för att hinna se reprisen på Morden i midsomer och det fick bli avslutningen för den här dagen.

Nu ska jag ta min slitna kropp och släpa mig till sängen.

/Lizzie 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0