12/12 Söndag - Pyssel...

Började dagen som vanligt med att släppa ut pållarna. Usch! idag var det kallt... -13 grader. Inne hade jag 17 grader... Alltså blev det till att få fyr i kaminerna och jag lyckades efter ett tag ;-). När det brann för fullt så kunde jag käka frukost i lugn och ro och sedan fixa iordning mig själv. Efter någon timme hade jag 20 grader i kontoret - genast mycket skönare ;-)

Under fm så tillbringade jag tiden med att mata kaminerna med ved och sitta vid mitt skrivbord och pyssla med julkorten. Räknade ut att jag behövde göra 10 stycken julkort, skickar inte lika många nu för tiden som tidigare. De flesta släktingar finns ju inte i livet längre... Hann ju göra 4 st tidigare i veckan, alltså 6 stycken kvar att göra idag! Korten måste skickas i veckan som kommer...

T kom vid lunchtid, så vi käkade lite risgrynsgröt och så for vi iväg till Ikea. Hade lovat att följa med och vara lite smakråd inför stundande gardininköp... ;-)

På Ikea var det massor av folk, men inte trångt i alla fall. T hittade till sist i alla fall ett par gardiner som föll honom i smaken. Lite annat småpyssel fick också följa med hem. När vi var klara på Ikea så åkte vi till Jysk för att kolla på gardiner där, men utbudet var dåligt. Istället hittade vi varsin skön pläd och jag fick med mig satinunderlakan hem.

T hade nu tröttnat på att leta efter gardiner, fick räcka med ett par så länge. Jag skulle bort på em så det fick vara slut på shoppandet ;-).

Full fart hemåt alltså. Eftersom T hade haft med sig Lexi så fick hon busa av sig en stund innan han åkte vidare till lägenheten. Jag fixade klart stallet, slog in present till Minternet och fixade lite mat innan jag for vidare för att gratta Minternet. Hon fyllde år tidigare i veckan och hade lite födelsedagsfirande idag.

Hade en trevlig pratstund och gott fika hos Minternet ett par timmar innan det blev dags att åka hemåt igen. Tillbringade sedan ett par timmar med att pyssla klart mina julkort och när jag var klart så hade jag gjort 10 st :-). Jätteskönt och jag var nöjd med dem. Städade undan allt mitt pysselmaterial så Nalle kan invardera mitt skrivbord igen utan att håra nera tejp och kartongmaterial ;-).

Avslutade dagen med att hinna jobba åt Gränsbrytning en stund innan det var dags att ge sig ut i kylan för att släppa in pållarna och ge dem kvällsmat. Totalt svinkallt var det -18 grader och Lillan tyckte det var totalt onödigt att gå ut ;-). Pållarna ville in och de var hungriga så jag behövde i alla fall inte stå och vänta på att de skulle behaga komma in. De stod precis utanför dörren och väntade. Mums med mat ;-).

När jag var klar i stallet och alla djuren var matade så förpassade jag mig själv till soffan med lite saftglögg för att kolla på Beckfilmen och mer än så händer inte ikväll.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0