14/12 Tisdag - funderingar...

Jag brukar inte skriva så mycket om vad som rör sig i min hjärna utan mer om vad som händer under dagen. Men något jag funderat mycket på idag är följande...

Jag är en tämligen självständig kvinna där mitt hästintresse upptar största delen av min fritid. Innan jag skaffade egen häst så höll jag på med annan typ av träning eftersom jag blir tämligen rastlös av att inget göra.
Under årens lopp har jag också blivit mer och mer rak i min kommunikation. Anser att det är slöseri med tid att hålla på och linda in saker och ting, utan jag säger hur jag vill ha det.

De flesta män jag möter säger sig uppskatta en kvinna som är rak, självständig och har en aktiv fritid.

Det jag kommit fram till är de tycker det är OK så länge det inte är deras egen kvinna...

Uppenbarligen finns det ingen vuxen karl som klarar av detta att en kvinna är självständig, rak och stark! Även om de uttalar sig positivt till det så när de väl märker att man är det på riktigt - ja, då lägger de benen på ryggen och drar åt andra håller med någon genomskinlig ursäkt.

Det märks också att det sätt jag valt att bo och leva mitt liv är rätt så provocerande för de flesta...

Hm, verkar som om det är enklast att jag lever i min egen bubbla med mina djur. För karlar blir man absolut inte klok på!

Vad har jag gjort för övrigt i dag då, förutom att jag kliat mig i skallen över karlars märkliga beteende...

Som vanligt var det fullt ös medvetslös. När jag kom hem så fixade jag först mat, och det var inte bara jag som ville ha mat. Nalle hade varit ute hela dagen och när han väl blev insläppt så satte han sig brevid matskålen och väntade... MAT var det som herr Nalle väntade på ;-)



Nalle fick sin mat och jag fick min mat :-) Sedan var det bara att dra på sig stallkläderna och gå ut och fixa stallet. Hann lagom bli klar med allt och ta in pållarna när M1 och P kom.

Det var totalt svinkallt idag -16 grader - alltså inte roligaste temperaturen för att fixa iordningen en kusen, men som tur är så är ju ridhust uppvärmt.

Idag fick Lillan följa med till ridhuset - lite stressad var hon av att vara i ridhuset - men samtidigt nyfiken.

Oktawia skötte sig i alla fall alledeles utmärkt idag. M1 red henne i lite lägre form idag och tränade på att få igång framåtbjudningen. Det verkade passa pållan bra idag :-).

Höll på att frysa sönder totalt när jag sedan gjorde iordning damen hemma efter ridpasset. Så när jag var klar i stallet och pållarna blivit kvällsmatade så blev det till att värma upp sig med lite glögg.

Avslutade kvällen med att titta på lite nyheter. Och nu börjar det blir dags att förpassa sig till sängen. Avslutar dagens inlägg med en bild på Kajsas kattungar - de är 5 veckor gamla och vill INTE vara kvar i lådan...



Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0