20/12 Måndag - En sväng till ridhuset...

När jag vaknade så hade det kommit ytterligare snö... ska det aldrig ta slut?? När jag skulle ta mig till busshållplatsen så var det verkligen bambi på hal is... 2 steg fram och 1 steg bak. Det var tokhalt ute... Som tur var kom bussen inte allt för sent.

När jag kom hem efter jobbet så blev det lite mat, sedan var det bara att sätta fart. Fixade iordning paketet som ska skickas till min brevkompis och så var det dags att handskotta lite på gårn så jag fick fram bilen och trailern. Blir ju lite plogvallar efter grannens plogning, men det var snabbt fixat.

Först tänkte jag åka till Vintrosa för att lämna in paketet, men det blev stan i alla fall, tar ju lika lång tid och Grävevägen var i bra skick.

Var hemma igen efter 40 min och då blev det till att mocka i raketfart för M1 och P var i antågande. Fixade med vatten och kraftfoder, tog in pållarna så de var inne när M1 skulle komma. När jag var klar så gick jag in i huset för att värma upp mig en stund för nu var det kallt... det hade iofs slutat snöa ;-)

M1 och P kom vid 19-snåret och pållan blev iordninggjord för ett dressyrpass inne på ridskolan. Det gick bra att köra in till ÖFK och väl där så var det gott om plats i ridhuset. Ridpasset gick bra, pållan skötte sig bra med tanke på att hon inte blivit ordentligt riden på flera dagar pga vädret. Såg i alla fall ut som om hon uppskattade att få röra på sig lite. Jag själv höll på att förfrysa tårna... Spelar ingen roll vilka ullsockar jag har på mig, fryser om fötterna i alla fall *suck*.

Väl hemma så fixade jag snabbt iordning pållarna och alla prylarna för att inte frysa sönder och samman. Men innan jag skyndade mig in i stugvärmen så var jag bara tvungen att ge mig ut igen för att beundra den vackra fullmånen ;-)



Det är SÅ vacker ute. Massor av snö och så fullmåne - blir hur ljust som helst! Allt lyser upp i ett ljusblått sken ;-).

Tyvärr så hade inte mina fötter och inte Lillans tassar någon större lust att vara ute och njuta av fullmånen någon längre stund. Nu befinner vi oss båda i soffan under en varm filt för att få upp värmen lite innan vi förpassar oss upp till sängen ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0