24/12 Julafton

Äntligen den efterlängtade dagen - julafton :-) Upp som vanligt och släppte ut pållarna. När det var gjort så gjorde jag iordning en sats med risgrynsgröt i lergrytan. På julafton ska det vara min specialrisgrynsgröt :-).

För övrigt så tog jag det lugnt på fm. Fixade med katterna och lite småplock hemma. T dök upp vid 10.30-tiden och han hade Lexi med sig så det blev till att ha en vovve instängd. Lexi och Lillan morrar åt varandra så det är ingen idé att släppa ihop dem.

När han kom så hade jag öppnat dörren till toan där Kajsa och bebisarna är. En av tjejerna är en kavat lite dam och helt plötsligt så hör jag T säga "där kommer en kattunge" - den lilla fröken hade tagit sig ner för trappan.

Men det gjorde ingenting för hon är ju hur söt som helst :-)



Övriga kissarna var på övervåningen och busade :-)



Tänk att en handduk kan vara så roligt ;-)




Det blev dags att fixa lite jullunch. Gröten i lergrytan var lagom klar - så vår lunch bestod av ridsgrynsgröt och skinkmacka - smakade bra.

Kl 15 skulle vi vara hos T's syster och sambo, så efter lunchen fixade jag stallet. Åkte iväg till Vintrosa och hämtade ett stort paket från min brevkompis - Det stora paketet innehöll ett helt gäng med julklappar som hamnade under julgranen.

Hux flux blev det så dags att åka till Kumla. Vi skulle hämta T's pappa först, så vi for iväg cirka 14.30. Som tur var så snöade det inte. Snökaoset hölls sig än så länge i skåne. Här var var det bara kallt...

så resten av em och kvällen tillbringade vi hos T's syster och käkade god julmat och hade trevligt. Vi åkte hem med svärfar vid 19.30-tiden och vi var hemma hos mig strax efter kl 20.

T och Lexi valde att ockupera gästrummet - och därför kunde vi avsluta kvällen med lite goda ostar, kex, vindruvor och portvin. Vi hade både Grådask och Red Port. Mycket mumsigt. Vi hade också julklappsutdelning under tiden som vi smaskade på ost och kex. Fick massor av fina julklappar :-). T var nöjd med de han fick av mig.

Förra veckan så fick jag en lite julklapp av IC-E till mina kissar. Den kvackande ankan blev en höjdarjulklapp...



Till sist så var kvällen slut och det var dags att förpassa sig till sängen. En bra julafton blev det :-)

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Vilka underbara dunbollar!!!

God fortsättning!

2010-12-26 @ 00:23:55
Postat av: Lizzie

God fortsättning!

Kissungarna är helt bedårande :-)

2010-12-26 @ 14:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0