29/12 Onsdag - Tur till ridhuset...

Idag  var jag extremt trött när jag skulle upp. Så det fick bli en liten sovmorgon - skönt med flex ;-). Däremot kunde jag inte pysa iväg hem hur tidigt som helst... har inte så mycket plustid för tillfället så det blev till att stanna kvar lite längre än vanligt.

Innan jag for hemåt så blev det ett besök till Willys eftersom jag ändå åkte bil idag. Kom på att jag behövde få hem lite mjölk, smör, bröd m.m. och framför allt kattsand... katterna vill ju inte gå ut nu när det är kallt - alltså går det åt rejält med kattsand...

Väl hemma var det bara att sätta fart - kom ju hem sent så det blev inte till att vila någon längre stund - bara att få i sig lite mat och så på med stallkläderna.

Hann precis fixa mockningen till 19-snåret när M1 och P kom. Idag var det inte så kallt  -6 grader - alltså en dräglig temperatur att fixa ordning pållan i. När Oktawia var klar för ett dressyrpass så var det in med häst i trailer, mig och Lillan i bilen och så styrde vi kosan mot ÖFK.

Idag var det inga ridlektioner i nya ridhuset, utan bara vi och ett par privatryttare till. Oktawia var inte riktigt på humör idag, träningsvärk sedan tömkördningen? Kylan som gör sitt? Eller bara stoigt humör?? Inte lätt att veta ;-)

M1 tränade också på programmet till Dressyrcupen för ÖFK's medlemmar som hon anmält sig till. LB:0 är klassen som gäller och det har inte pållan gått tidigare. Kommer hinna träna mer - det är 2,5 vecka kvar innan första starten... ;-)

När M1 ridit klart så fick Lillan busa med matte i ridhuset - till Lillans stora lycka :-) Att vara med på läktaren tycker Lillan är pisstråkigt rent ut sagt... inte lätt att vara liten vovve ;-)

Var hemma strax efter 21.30 och klar med allt i stallet lite efter kl 22. Blev lite surf på datorn innan det var dags att studsa i säng.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0