8/12 Onsdag - Hemmakväll...

Hela em idag så var jag på möte, min uppgift var att dokumentera diskussionen så jag hade med mig en bärbar dator som jag skrev på. Kan lugnt säga att jag hade stor nytta av mitt förflutna av som läkarsekreterare... skriver ju lika fort som folk pratar *fniss*. Men när mötet var slut efter 3,5 timme så var jag rätt trött... har också under em haft lite smärtgenombrott av min ansiktsneuralgi. Mötet drog också över tiden så jag kom iväg sent från jobbet, men hann iväg till min kompis K för att lämna av lite Oriflamevaror innan jag for hemåt.

I dag var det vilodag för Oktawia så jag kunde ta det lite lugn när jag kom hem. Fixade lite käk, slösurfade en stund innan jag gick ut och fixade stallet. Lillan som i vanliga fall är värsta soffpotatisen, men nu så är hon tvungen att hålla koll på matte.... ;-) Alltså gällde det att vara med i stallet och se vad som hände där ;-).

Mockade, klättrade upp på höloftet och slängde ner hö, fixade iordning pållarnas mat och så gosade jag lite med stallkatten innan det var dags att gå in i stugvärmen.

Resten av kvällen höll jag på med lite småpyssel, tog rätt på ren tvätt, tvättade mera, drog av golvet med mikrofibermoppen som är helt suverän att använda till att jaga dammråttor och djurpäls ;-).

Ut en gång till för att ta in pållarna och kvällsmata de små djuren. Lillan blev kvällsrastad. Nu letar hon inte efter Lexi längre, utan verkar vara nöjd med att hålla koll på matte. Har prata med T idag och det funkar väldigt bra att ha Lexi i lägenheten. Hon är lugn, bryr sig inte ett dugg om katterna (!?) och enligt närmaste grannen så säger hon inte ett pip om dagarna.

När jag var klar med pållarna för kvällen så hann jag jobba lite åt Gränsbrytning och nu ska jag kolla på nyheterna. Sedan får det nog vara bra för idag och förpassa mig till sängen.

Det får vara allt för idag :-)

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0