9/12 Torsdag - segt...

Det har varit en seg dag idag. Haft fullt upp på jobbet, men jag har haft smärtgenombrott när det gäller min nervsjukdom - ansiktsneuralgin. Att det sedan hålls på med ett renoveringsjobb i huset jag arbetar, vilket innebär bortbilande av golvmatta ett par våningar under mig. Det underlättade inte huvudvärken kan jag lugnt säga. Smärtgenombrott gör att jag blir väldigt trött så jag var rätt slut när jag åkte från jobbet.

Åkte bil idag för att kunna handla lite mat. T var ledig från jobbet idag och åkte hem till mig på em för att hålla Lillan sällskap tills jag kom hem. På så sätt slapp hon vara själv så himla länge.

Så jag kunde ta den tid det tog att handla. Först blev det en sväng till Granngården för att köpa betfor, salt och kattmat. Hittade också en fin klätterställning till katterna som de hade till klubbpris. När jag var klar på Granngården så blev det en sväng till Willys och jag fyllde på förrådet av mat.

Var hemma till kl 17.45 och T hade köpt med lite mat från Saigon. Räddaren i nöden eftersom jag var helt utsvulten.

T hade också varit på Systemet åt mig och löst ut mitt shirazvin "yellor tail" som jag beställde för någon vecka sedan. Provsmakade detta vin på ost och vinmässan förra året och jag gillade det skarpt då. Så jag hoppas jag gör det nu också ;-) 2 flaskor finns i mitt lilla lager nu i alla fall.



Smärtgenombrottet kände jag av även under kvällen, men det var bara att ta itu med saker och ting hemma i alla fall. Men seg som sirap kände jag mig.

Den nya klätterställningen blev i alla fall ihopmonterad och placerad brevid en varm kamin. Hoppas mina kissar uppsakttar presenten :-)

 


Så var det dags att dra på sig stallkläderna och ta itu med stallet. Det var inte så kallt idag, cirka -5 grader och det föll lite snö. När jag var klar med alla stallsysslor så blev det lite motion för Oktawia. Eftersom jag inte var helt fit for fight så fick pållan springa runt i cirkel i ett snöre. Hon fick i alla fall lyfta benen pga snön så hon fick jobba ändå. Fick duga för idag.

När jag var klar i stallet så var det dags att titta på criminal minds och mer än så här hände inte i kväll.

Nalle - den segproppen - han har spanat in nya klätteställningen, men uppenbarligen så är det fortfarande mitt skrivbord som är bästa sovplatsen... trots att jag har fullt med kortpysselprylar ligger över hela bordet ;-) Men han är ju ett charmtroll så man får ju stå ut ;-)



Nu ska jag kolla på nyheterna och sedan är det dags att förpassa sig till sängen.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0