17/2 Onsdag - Nå't på gång...

Har idag haft en olustkänsla i kroppen hela dagen, dessutom trött så jag knappt orkat tänka... har inte varit sjuk på evigheter... känns som om det är nåt djäkla skit på gång... :-( Och mycket riktigt... fram på em så började jag känna av en svidande känsla i halsen.

Jag som verkligen hatar att ha ont i halsen - varför får jag alltid ont i halsen vid minsta lilla förkylningsymtom *suck*.

Innan vi åkte hem och for förbi ett Apotek så stannade vi till vid Granngården för att köpa kattmat. Det visade sig att de även hade lite rea, bl a på parkasjacka, modell varseljacka. Jackan hade typ 11 fickor, var av lång modell men med ridslitsar. Maken provade en och började fundera på om han inte skulle köpa en när det ändå var rea. Jag provade för skojs skull, mest för att se om min kroppsuppfattning stämde. Det gjorde den inte... provade L i tron om att den skulle vara på gränsen till för liten... Men den var på tok förstor :-O. Maken rotade runt bland jackorna och hittade en M, jag tänkte att den får jag aldrig igen - och den passade alldeles perfekt!!!

Jag kommer inte ihåg när jag hade storlek M sist. Insåg att min nuvarande stalljacka är stor som ett hus och dessutom 7 år gammal och rätt sliten. Så med full rätt blev det inköp av ny stalljacka i modell varseljacka! Nu kommer jag synas bra när jag är ute och rör på mig ;-). Maken köpte en han också - vi ser ut som två stora kycklingar *fniss*.

Syns bra göra man i alla fall :-)



Klart nöjd med jackan :-)

Vi svängde också förbi Apoteket på hemvägen och jag köpte strepsil. Hoppas det hjälper. Jag har inte tid att vara sjuk... Har ikväll tagit det lite lugn i alla fall. Mest för att jag i alla fall inte orkat motionera varken mig eller pållan.

Gick rätt bra att mocka - det orkade jag med, men kände att ut i kalla luften inte skulle vara så bra för min hals. Hade sysselsättning inne i vilket fall som helst...

I helgen så rotade jag ju fram gamla kläder ur vindsgarderoben, dessa tvättades och resulterade i en hög med stryktvätt modell enorm... Inget annat att göra än att ta i itu med högen. Det som kändes bra är att kläderna är en storlek mindre än de kläder jag haft ett tag, och jag kan nu ha dessa kläder. Spelar ingen roll att de har legat i garderoben typ 10 år - känns nästan som nya i alla fall. Vissa plagg hade jag glömt bort att jag hade... men mycket blusar och skjortor var det. Slet med strykjärnet i cirka två timmar - astråkigt, men nu är det gjort för den här gången i alla fall ;-).

Under dessa två timmar har halsonda inte försvunnit det minsta... dessutom har min näsa börjat rinna *suck*. Vill verkligen INTE bli förkyld! Men det är lika bra att bunkra upp med nässpray och Bricanyl och inställa sig på det värsta... :-(

I morgon är det ju årsmöte med ÖFK, får se om jag kan släpa mig in på det. Iofs kan det ske mirakel under natten ;-).

Nu ska jag i alla fall förpassa mig till sängen. Pållarna är intagna och kvällsmatade, vovvarna har också fått sin kvällsrastning och det får räcka för ikväll.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: kristina

Hej.kul att läsa din blogg.krya på dig. Lycka till med vikten,jag kämpar också../Kristina

2010-02-18 @ 21:46:52
URL: http://www.kfaleijhobbyhastar.se
Postat av: Lizzie

Tack :-)

2010-02-18 @ 22:03:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0