2/1 Lördag - shopping

Maken släppte ut pållarna idag, och jag sov som en klubbad oxe till kl 9 :-O. Blir inte lätt när man ska börja jobba igen... upp kl 5.40 *harkel*. Tog det lite lugn på morgonen i alla fall. Gick inte ut i stallet förrän kl 11 då jag fixade mockning och hästmaten. Idag behövde även fyllas på med spån i boxarna och så fick jag klättra upp på höloftet för att slänga ner en omgång hö - rena motionspasset på min ära ;-).

Vid 12 var jag klar, pållarna fick sin efterlängtade lunch och jag fixade sedan en tonfisksallad som lunch till oss tvåbenta. Efter lunchen så får vi i alla fall iväg till Marieberg... måste ju ha tag på nåt som jag kan ha till tunikan/klänningen som jag köpte häromdagen.

Det var mycket folk på Mariebergs köpcenter - och det där med mellandagsrea är överreklamerat. Jag vandrade runt i alla klädbutikerna och tyckte det var mest skräp som reades ut... annars är min smak för kläder inte kompatibelt med dagens mode...

Efter lite vandrade och provande så blev det till sist ett par leggings (till ordinarie pris) på Lindex. Det tog mig 1,5 timme att besluta mig för vad jag skulle ha... våndan var stor...

Maken hade vandrat runt för sig själv i lite andra affärer, typ Siba och Hjula... när vi sammanstrålat så gjorde vi dock ett snabbt besök på Intersport - och vad hittade jag väl där!! Min favoritjumper till salu... ännu mera nedsatt än den jag köpte tidigare i höstas. Den som nu är alldeles för stor.

Så det blev en v-ringad, grön, jumper också - idag kunde jag köpa en i stl M istället för XL som jag gjorde sist - kändes bra :-)

Vi fortsatte sedan till Elgiganten - jag behöver nya skumgummipluppar till mitt headset... trodde att det skulle finnas på Elgiganten - men icke - finns inte att köpa reservdelar över huvud taget till mobilers headset!! Trodde knappt det var sant! Headsetet funkar alldeles utmärkt för övrigt... förutom plupparna då - skitdåligt att det inte finns som reservdel *morr*. Så den enda shopping som blev av inne på Elgiganten var kaffe (!?) - De sålde Löfbergs lila, jubileumsblandningen, för 22 kr -  så ett paket slank med hem ;-).

Efter shoppingen var vi fikasugna och åkte vidare till Kumla för att hälsa på makens föräldrar - de bor fortfarande kvar på korttidsboendet, men svärfar har idag ätit sin sista PC-tablett och är MYCKET bättre. Vi kom också precis till em-fikat så det passades alldeles utmärkt. Vi var där i en timme innan det var dags att åka hemåt igen.

Var alltså hemma igen lagom tills det var dags att em-fodra pållarna och fixa middag till oss själva. Det blev senapsbiffar med ungsrostad potatis och lite grönsaker - mums!


Dagens shopping!



Jumpern kostade 150 kr istället för 450 kr - snacka om fynd! :-)


Efter maten hade jag tänkt mig att åka in till ridhuset med pållan, men maken var ju urgrinig *suck* och jag kände att jag blev så djävla irriterad så jag la ner det där med ridning. Liksom ingen idé när det ska tjafsas och hållas på. Dessutom inte läge att rida när man själv är irriterad och uppretad *suck*.

Så istället rensade jag köket efter matlagningen - egentligen makens uppgift, men han försvann snabbt som ögat upp till TV-rummet *som vanligt*. Jag slösurfade en stund, men blev sedan alldeles för rastlös för att sitta stilla. Var inte på humör för att plugga heller, behövde röra på mig helt enkelt!

Det blev jag och Lexi som tog en promenad på nästan en timme i månskenet - var -10 grader ute, men riktigt skönt! Eftersom jag älskar fullmånen så var det helt underbart att den lös som en stor fet ficklampa uppe på en midnattsblå himmel :-). Lexi tyckte också att promenaden var trevlig. På hemvägen testade jag lite kontaktövningar med damen och de funkade bra. Med tanke på hur lite jag tränar med vovven så är hon förvånansvärt lydig *fniss*.

Har inte gjort så mycket mer ikväll. Fastnat framför datorn som vanligt *harkel*. Nu ska jag i alla fall ut och plocka in pållarna för kvällen. Kl 21 börjar Olycksfåglar del 2, som jag ska kolla på och efter det Kommissarie Lewis - helkväll framför TV:n med andra ord ;-)

Förresten... vi har ju ett akvarium... Minna kämpar tappert varje dag med att försöka "fiska" ;-). Katter är inte så smarta som man kan tro ;-)



Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0