24/1Söndag - Blandad dag

Maken gav pållarna frukost och de fick stå inne och käka eftersom M1 snart skulle vara på ingång. Själv masade jag mig ur sängen vid 9-snåret så jag hann göra mig iordning och käka frukost tills det att M1 och pappa P dök upp vid 10-snåret. Fick sedan tillbringa 30 min innan jag hittade min plånbok... men till sist hittade jag den. Tycker inte om att förlägga plånboken...

Oktawia var taggad till max under tiden som M1 gjorde iordning henne. Svårt att stå still, buffade på allt hon kom åt och var alltmänt otålig... så vi undrade hur detta skulle sluta! Framför allt med tanke på hur motsträvig hon var igår!

Men det visade sig att pållan var på sitt allra bästa humör! Kan ju bero på att P byggde upp ett par hinder så hon kanske fattade på en gång att det skulle bli lite lattjo lajbans... Oktawia tycker att hoppning nog är lite kul, för idag så hoppade hon riktigt bra. Lite hängande framben, men har bra bakben och spänst i hoppen. Hon hoppade även "genom ryggen" och höll sig rätt lugn framför hindren också. M1 var nöjd efter passet och Oktawia såg också tämligen nöjd ut. Framför allt så blev pållan nöjd när vi väl var hemma och hon fick komma ut till hagen. Där fanns ju lunchmaten ;-).

Resten av dagen så har jag mest pulat hemma. Tvättat lite, tagit hand om stryktvätten från förra helgens tvättomgång. Slöat framför datorn till och från. Fixat käk och så har jag pysslat lite. Blev ju klar med kortet igår, och idag så fortsatte jag med att scrappa ett blockomslag. Ska också bli en present så därför är nedanstående bild utan namn på plocket. Vill ju inte avslöja vem som ska få presenten ;-)



De snygga guldbokstäverna kommer på lite senare. Glitterlimmet ska torka ordentligt först!

Är nöjd med blocket  och hoppas mottagaren också blir det.

Resten av kvällen ska jag tillbringa framför TV och kolla på svenska filmen. Så roligare än så här blev inte dagen idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0