25/7 Söndag - Bra inneväder...

Sovit dåligt i natt och fick ett mindre kul uppvaknande kl 7:45... Lexi väckte mig mitt i natten genom att hon puffade på mig. Jag trodde att hon ville busa... hon har ibland lite svårt att ta det lugnt nattetid. Det visade sig att hon var nödig... vaknade vid 2.30 av att det stank hundbajs *urk*. Riktigt vidrig lukt så det var bara att kliva upp och ta rätt på det... kunde somna om på en gång. Blev väckt återigen tidigt på morgon av Lexi, men trodde igen att hon bara ville busa... men icke! Snart stankt det igen... lite lätt diarrée den här gången *dubbelurk*. Gissa hur det stank!!! Inte kunde jag skälla på hunden heller - hon försökte verkligen tala om för mig att hon behövde ut på en gång - men jag fattade ingenting... Kl var 7:45 så nu var det ingen idé att försöka somna om, utan jag förpassade mig ner till soffan där jag kollade på morgon-TV och tog det lugnt ett tag. Var skittrött!

Så småningom så piggnade jag till och tog mig in i duschen - sedan redo för dagen :-). Insåg också att det idag var ett mycket lämpligt väder för inneaktiviteter - totalt spöregn ute!!!

Vid 11-snåret så satte jag igång med målningen. Började med att måla väggarna i sovrummet. När det var klart så övergick jag till att måla med snickerifärg. Först garderobsdörrarna, sedan rollade jag de två fula 70-talsdörrarna - blev riktigt bra!

När jag var klar med all målning så var klockan 15.00 och jag var helt utsvulten. Så det lite sill och gräddfil, och så ett par räckmackor. Var trött efter målningen så det fick bli en enkel variant av matväg ;-). Pausade en stund vid datorn - regnvädret gjorde att katterna var rätt slöa. Nalle har fixat iordning en ny favovrit plats... så han har fler ställen än mitt skrivbord att sova på. Han har intagit fönsterbrädan, lampan har han puttat undan och för att få bra plats har han helt enkelt skuffat ner min krukväxt på golvet... Heter man Nalle så gör man som man behagar... ;-)
Tussan har legat på en hög med ren tvätt hela dagen... tydligen väldigt skönt att ligga på just ren tvätt ;-)
I väntan på att T skulle dyka upp för att hjälpa mig med målning av taket i hallen på övervåningen, slökollade jag lite på TV. Vid 17-snåret kom han i alla fall. Vi började med lite kaffe och sedan så satte vi igång.

Jag målade taklisterna och T rollade taket. Jag fortsatte sedan med att spackla klart i hallen på övervåningen och när kl var 19 så var vi klara. Framför allt var jag helt ledbruten i hela kroppen.

Sista insatsen från T var att han monterade upp en av de nya lamporna jag köpte häromdagen. Monterade upp den som ska vara på toan och det blev kalasbra.

Något mer jobb blev det inte idag. Vi gick ut för att kolla till pållarna, de var ute i nya sommarhagen och betade - totalt ointresserade av oss. Hade de frusit pga regnet så hade de kommit farandes och velat in. Jag hade tänkt rida idag, men eftersom jag har ont i kroppen efter målnignen så var soffan mer lockande...

T åkte sedan till lägenheten och jag har nu förpassat mig till soffan. Något mer vettigt kommer inte att ske idag ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0